Xiaomi Mi 6 128 GB ile Selamlar

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar site ismi söylemek sıkıntı olur mu bilmiyorum (o yüzden) malum siteden 128gblik siyah modelini almış bulunmaktayım yarın gelir kanımca.
Bir kaç sorum var ilk olarak sim kart girişi bildiğim kadarıyla nano, turktelekom bayiisine gidip almak istediğimde herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu?
İkinci olarak kulaklık konusunda biraz kararsızım kendi kulaklığım jbl marka sevdiğim bi kulaklık ama çevirici aparatın ses kalitesini düşüreceği kanaatindeyim o yüzden type-c girişli bir kulaklık almak istiyorum önerileriniz nelerdir?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam cihazı nerden aldın?söylemen sıkıntı olmaz.cihazın hayırlı olsun.ben turkcell kullanıyorum ve simkart değişimine ücret almadılar. Çevirici kaliteyi düşürmüyor bence. Cihazın gelince denersin kulaklığı,şimdiden strese girme bence :)

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazı nerden aldın?söylemen sıkıntı olmaz.cihazın hayırlı olsun.ben turkcell kullanıyorum ve simkart değişimine ücret almadılar. Çevirici kaliteyi düşürmüyor bence. Cihazın gelince denersin kulaklığı,şimdiden strese girme bence :)
Teşekkürler hocam, üyesi olduğum başka bi forumda okuduğum kadarıyla bir kaç arkadaşa gittikleri türk telekom bayiisi biz alt bayi olduğumuz için ücretli değiştiriyoruz gibi şeyler söylemiş bu her bayide böyle midir diye sormak istedim teşekkürler cevabınız için.
Cihazı hepsiburadadan satın aldım teknosayla arasında 600 lira kadar fark vardı bende hb'yi tercih ettim.
Çevirici konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim hocam o zaman boşuna para harcamanın lüzumu yok çevirici nereye kadar götürürse kullanalım :)

imla

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Kandırıyorlar, normal tt ye git bedavaya değiştir kartı. Para isterlerse sizi müşteri hizmetlerine şikayet edecem de :)

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi