Yardım Xiaomi Mi 5s Plus Vodafone Sorunu Yardım Lazım

themastertag

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkam
Cihazım
mi 5s plus
Konular
1
Merhaba. 1 hafta önce internetten sıfır ithalatçı garantili xiaomi mi 5s plus aldım. Hızı olsun kullanılabilirlik olsun hepsi iyi. Ama arada hat gidiyor,tamamen hat çekmiyor gibi görüyor. Bazen de çekse de arama yapamıyorum ya da arama alamıyorum. Düzeltmek için hattı çıkarıp takıyorum oluyor. Sizce problem nedir?

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Merhaba. 1 hafta önce internetten sıfır ithalatçı garantili xiaomi mi 5s plus aldım. Hızı olsun kullanılabilirlik olsun hepsi iyi. Ama arada hat gidiyor,tamamen hat çekmiyor gibi görüyor. Bazen de çekse de arama yapamıyorum ya da arama alamıyorum. Düzeltmek için hattı çıkarıp takıyorum oluyor. Sizce problem nedir?
başka hat ile de oluyorsa garantiye gönderin bence.

Oyla:

sesevgi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
Mi 6/128 Ser
Konular
1
rom versiyon nedir? stabil ve/veya orjinal rom değilse olabilir, güncelleyin rom u son stabil sürüme derim.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam Ayarlar>Mobil ağlar Kullandığınız hattı seçip TErcih edilen ağ türünü 3g veya 2g yapıp dener misiniz.Bizim memlekette Vadafone da sıkıntı var mesela telefon açık şebeke full ama ulaşılamama sorunu var.

Oyla:

themastertag

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkam
Cihazım
mi 5s plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rom versiyon nedir? stabil ve/veya orjinal rom değilse olabilir, güncelleyin rom u son stabil sürüme derim.
hocam rom falan anlamam. telefonu aldığımda genel ayarlardan bir kaç gb güncelleme yapti. şimdi güncelle dediğimde sistem kararlı güncelleme yok diyor.

Oyla:

themastertag

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkam
Cihazım
mi 5s plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Ayarlar>Mobil ağlar Kullandığınız hattı seçip TErcih edilen ağ türünü 3g veya 2g yapıp dener misiniz.Bizim memlekette Vadafone da sıkıntı var mesela telefon açık şebeke full ama ulaşılamama sorunu var.
inş bir deniyim.

Oyla:
Üst Alt