- Adım
- bur
- Cihazım
- mi 5s plus
- Konular
- 1
Cümleten s.a kolay gelsin. Bi kaç ay önce kardeşime almış olduğum mi 5s plus cihazım , aldıktan bi kaç hafta sonra ara ara kapanmaya başladı, sonrasında kapanmanın süresi uzadı bazen açılmama durumu da oldu. Forumda sorun ile alakalı olarak eski konuları taradım uyguladım sonuç alamadım. Kronik bi sorun olduğundan söz ediliyor, şarj soketi batarya problemi v.s deniyor. Unlock ,reset v.s denendi, bir telefonu tarafından yükleme yapıldı sanırsam çözüm olmadı. ...
Bana bu konuda yardımcı olacak, işinin ehli esnaf arkadaşlarımız var ise ulaşmalarını istiyorum. Sorunumu kökten çözecek işinde iyi arkadaşlar yazarsa sevinirim. Gerekirse cihaz gönderilecektir. Konya da olması tercih sebebidir. İşinde iyi arkadaşlar özel mesaj yada mail yoluyla ulaşabilirse çok sevinirim.
Bana bu konuda yardımcı olacak, işinin ehli esnaf arkadaşlarımız var ise ulaşmalarını istiyorum. Sorunumu kökten çözecek işinde iyi arkadaşlar yazarsa sevinirim. Gerekirse cihaz gönderilecektir. Konya da olması tercih sebebidir. İşinde iyi arkadaşlar özel mesaj yada mail yoluyla ulaşabilirse çok sevinirim.
Moderatör tarafında düzenlendi: