- Adım
- serdar
- Cihazım
- çetin
- Konular
- 1
Öncelikle iki hafta kadar kullandım sıfır gibi ..çizik vb. nokta yoktur silikon kılıf ve kırılmaz cam ile kullandım.
Teknik detaylar...bootloader kilit kendim açtım onay şifresi bir hafta sonra geldi.
Root erişimi açıktır. En son stable rom miui 8.2 kuruludur. İsteseniz linegeos kurulumu da yapabilirim.
Telefona gelince performans gayet iyi özellikle batarya iki gün rahat gidiyor mobil çok fazla kullanmaz iseniz.
Kamera tepkisi çok hızlı ve kaliteli.
Antutu sıralaması da zaten oldukça yüksek sıralarda.
Kutusu bir adem aliexpress den aldığım yeni kırılmaz kaliteli cam dönüştürücü ile eksiksiz teslim alacaksınız.
Kocaeli içi elden teslim edilecektir takas kabul etmiyorum.
Fiyatı 1675 lira son olarak imei durumu malum yol diye tabir edilen şekilde kayıt edilmiştir en azından aldığım yer öyle söylemişti ki sıkıntı yaşamadım yeni yükledim.
İletişim 0532 617 08 10
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknik detaylar...bootloader kilit kendim açtım onay şifresi bir hafta sonra geldi.
Root erişimi açıktır. En son stable rom miui 8.2 kuruludur. İsteseniz linegeos kurulumu da yapabilirim.
Telefona gelince performans gayet iyi özellikle batarya iki gün rahat gidiyor mobil çok fazla kullanmaz iseniz.
Kamera tepkisi çok hızlı ve kaliteli.
Antutu sıralaması da zaten oldukça yüksek sıralarda.
Kutusu bir adem aliexpress den aldığım yeni kırılmaz kaliteli cam dönüştürücü ile eksiksiz teslim alacaksınız.
Kocaeli içi elden teslim edilecektir takas kabul etmiyorum.
Fiyatı 1675 lira son olarak imei durumu malum yol diye tabir edilen şekilde kayıt edilmiştir en azından aldığım yer öyle söylemişti ki sıkıntı yaşamadım yeni yükledim.
İletişim 0532 617 08 10
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi