Soru Xiaomi Mi 5s Kılıf

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61

Arkadaşlar Xiaomi Mi5s için bu kılıfı düşünüyorum. Kapıda ödeme ile alacağım. Bu site güvenli mi ?

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Ben Aliexpress^den Çok fazla Alışveriş Yapıyorum ve Çalıştığım Mağazaların Çoğuna Dananımhaberde ki Turkey Post mesajı Gönderdim Ama Satıcılar Genelde Fiyatlar Uçuk Olduğu İçin Turkey Post İle Çalışmak İstemiyorlar...

Turkey Post nedir ? Biraz Fransız kaldım konuya :D.

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Nasıl oluyor o ? Biraz açar mısınız ? Açıkcası aklımda
bu var.

Hocam, Turkey Post; Çin'in PTT'si gibi bir şey oluyor. Çoğu satıcı bu yolla gönderiyor. Tabi bu yolla gönderen mağazalar belli değil ama DonanımHaber'de konusu var oradan bakabilirsiniz ve mağazasında Mi 5S'e göre kılıf varsa tedarik edebilirsiniz.

Ben Aliexpress^den Çok fazla Alışveriş Yapıyorum ve Çalıştığım Mağazaların Çoğuna Dananımhaberde ki Turkey Post mesajı Gönderdim Ama Satıcılar Genelde Fiyatlar Uçuk Olduğu İçin Turkey Post İle Çalışmak İstemiyorlar...

Hocam benimde görüştüğüm bazı mağazalar var fakat gemiyi tercih eden olursa istemiyor. Fakat Turkey Post ile çalışmasını sağladığım, kabul ettirdiklerim de var. Değişiyor işte durumlar (:

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Hocam, Turkey Post; Çin'in PTT'si gibi bir şey oluyor. Çoğu satıcı bu yolla gönderiyor. Tabi bu yolla gönderen mağazalar belli değil ama DonanımHaber'de konusu var oradan bakabilirsiniz ve mağazasında Mi 5S'e göre kılıf varsa tedarik edebilirsiniz.

Hocam benimde görüştüğüm bazı mağazalar var fakat gemiyi tercih eden olursa istemiyor. Fakat Turkey Post ile çalışmasını sağladığım, kabul ettirdiklerim de var. Değişiyor işte durumlar (:

Aklımda bu var bugün inşallah alacağım.

Satıcı sanırım güvenli. Kaç günde gelir bilmiyorum ama bayramdan sonra gelse güzel olur :D.

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.