Yardım Xiaomi mi 5s hakkında yorum acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecilgin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
asus
Konular
2
Arkadaşlar merhaba mi5s 64 gb alacağım 1-2 gün içerisinde. İnternette inceleme videoları var ancak kullanıcı yorumu bulamadım. bir arkadaş kendi kendine açılıp kapandığından bahsetmiş sadece. kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim? Sorun var mı? İnternette 1 gün kullanıp satan birçok kişi var bu yüzden bir sorun mu var düşüncesi oluştu.

Birde malum 1500 tl civarında garantisiz ürün alıyorsunuz, 1700 civarında P9 32gb lık modeli ithalatçı garantili mevcut hangisini tavsiye edersiniz?

Mgyurtsever

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M.Gökhan
Cihazım
Mi8 128GB
Meslek
Coordinator
Konular
5
Valla garantiyi bilmem ama Xiaomi kullandın mı bir daha başka markaya gitmezsin. Ben uzun yıllar bir iphone kullanıcısı olarak sana şu kadarını söyleyebilirim. Geç bile kalmışsın. Hemen al :)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar merhaba mi5s 64 gb alacağım 1-2 gün içerisinde. İnternette inceleme videoları var ancak kullanıcı yorumu bulamadım. bir arkadaş kendi kendine açılıp kapandığından bahsetmiş sadece. kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim? Sorun var mı? İnternette 1 gün kullanıp satan birçok kişi var bu yüzden bir sorun mu var düşüncesi oluştu.

Birde malum 1500 tl civarında garantisiz ürün alıyorsunuz, 1700 civarında P9 32gb lık modeli ithalatçı garantili mevcut hangisini tavsiye edersiniz?

Konu kapatılmıştır. Aşağıdaki açtığınız aynı konudan devam edebilirsiniz.
http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-5s-hakkinda-yorum.8075/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt