Haber Xiaomi Mi 5'in sızdırılan canlı fotoğrafı tüm söylentileri çürüttü

Xiaomi, önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Mobile Dünya Kongresi’nde yeni amiral gemisi akıllı telefonu Mi 5’i tanıtacak. Şirket Samsung ve LG kadar popüler olmasa da, akıllı telefon severler tarafından iyi biliniyor.

Çinli üretici Xiaomi, bildiğiniz gibi uygun fiyata yüksek donanım sunan akıllı telefonları ile popüler olmuş ve bu sayede dünyanın en çok telefon satan şirketleri arasında ilk sıralarda yer almıştı. Şimdiye kadar sadece Asya bölgelerinde telefon satan Xiaomi’nin MWC 2016 kapsamında Xiaomi Mi5’i tanıtacak olması, yeni modelini uluslararası pazarda satışa sunabileceği tahminlerine neden oluyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Şimdiye kadar sızıntıların yanı sıra geçtiğimiz aylarda Xiaomi yöneticisi Hugo Barra tarafından Xiaomi M 5’in tasarım ve kamerasına ait bazı bilgiler öğrenmiştik. Bugün de Weibo üzerinden Xiaomi Mi 5’e ait bir görsel yayınlandı. Bu görselde telefonun özellikleri yer alıyordu ancak, şimdiye kadar gelen söylentilerin onaylanmasının yanı sıra, bazı sızıntı bilgilerde çürütülmüş oldu.

Xiaomi Mi 5’in sızdırılan görselinde şirketin kendi MIUI 7.6.2.1 arayüzü yazılımı ile çalışıyor. Android 6 Marshmallow işletim sistemi ve 2.1 GHz saat işlemci ile çalışan telefon, 64 GB depolama ve 3 GB RAM ile geliyor. Böylece bu sızıntı daha önce söylenen 6 GB RAM olacağı iddiaları da yalanlamaktadır.

kaynak:

Farti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
One Plus 5
Konular
1
İki görsele baktımda birinde 5.5 ınch gibi 2 görselde 5.2 ınch gibi hangisi olcak acaba bence tasarım olarak iyi gibi eğer fiyat iyi olursa düşüncem.

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Benim yorumum ilk başından beri xiaomi ters kose yapacak gibiydi. Öyle de görünüyor. Bu kadar aradan sonra bizi hayal kırıklığına ugratmayacaktir. Önemli olan konu fiyatı. Ben 2499 yuan olarak düşünüyorum. Fiyat performans olarak eseri olacaktır ancak gönlüm 1999 yuandan başlasın diyor. Bu da bizim işimize gelir :)

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Bu arada xiaomi amiral gemisi fiyatini 1499 yuana çekmiş. Acaba mi5 fiyatı 1999 yuan olarak belirlenebilir mi dersiniz. Satıcılar 2500 yuana satsalar güzel fiyat olmaz mi? Hayırlısı artık.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Samsung S7'de, LG de G5'te çok önemli yenilikler getirmişler. Cihazların sadece işlemci ve ramlerini arttırmamışlar, arge için çok mesai harcamışlar. Always on display özelliği ki iki cihazda da var, piller için çok önemli avantajlar getirecek. G5'in modüler yapısı da Google'ın yıllardır üzerinde çalıştığı projeye ışık tutacaktır. Umarım Xiaomi de Mi5'i önümüze sadece işlemcisi hızlandırılmış, hafızası yükseltilmiş, kasası değiştirilerek sadece bir parmak izi okuyucuyu eklenmiş Mi4'ü koymaz. Tabi burada Mi4'ü örnek olarak kullandım.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
yaklaşık 3 aydır mi5 i bekliyorum, fakat g5 i görünce sanki gönlüm o tarafa kayıyor gibi,
inşallah mi5 hayal kırıklığına uğratmaz,
yoksa g5 alıp uzun süre kullanmak istiyorum,
bu arada diğer telefonlar duyuruldu, mi5 hala neyi bekliyor anlamadım

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Samsung S7'de, LG de G5'te çok önemli yenilikler getirmişler. Cihazların sadece işlemci ve ramlerini arttırmamışlar, arge için çok mesai harcamışlar. Always on display özelliği ki iki cihazda da var, piller için çok önemli avantajlar getirecek. G5'in modüler yapısı da Google'ın yıllardır üzerinde çalıştığı projeye ışık tutacaktır. Umarım Xiaomi de Mi5'i önümüze sadece işlemcisi hızlandırılmış, hafızası yükseltilmiş, kasası değiştirilerek sadece bir parmak izi okuyucuyu eklenmiş Mi4'ü koymaz. Tabi burada Mi4'ü örnek olarak kullandım.

Hocam şöyle bir sıkıntı var mi5 in ekranı tam olarak ne olacak bilmediğim için Samsung ve LG de oled ekran kullanıyor ve oled ekranın en büyük avantajı siyah renkte çok az pil tüketiyordu fakat xiaominin ekranları genelde LCD ve onda tam tersi siyah cok pil harcıyor egerki LCD olacaksa always on display hayal gibi .

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
yaklaşık 3 aydır mi5 i bekliyorum, fakat g5 i görünce sanki gönlüm o tarafa kayıyor gibi,
inşallah mi5 hayal kırıklığına uğratmaz,
yoksa g5 alıp uzun süre kullanmak istiyorum,
bu arada diğer telefonlar duyuruldu, mi5 hala neyi bekliyor anlamadım
Şu an MWC tam olarak başlamadı diye biliyorum. 24'ünde tanıtılacak.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam şöyle bir sıkıntı var mi5 in ekranı tam olarak ne olacak bilmediğim için Samsung ve LG de oled ekran kullanıyor ve oled ekranın en büyük avantajı siyah renkte çok az pil tüketiyordu fakat xiaominin ekranları genelde LCD ve onda tam tersi siyah cok pil harcıyor egerki LCD olacaksa always on display hayal gibi .

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim tercihim de LED'den yana.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Şu bir gerçek ki DAE gerçekten büyük bir yenilik Samsung S6 da düştüğü hatalara S7 de düşmez çünkü S6 yapılan o kadar tanıtıma goy goya ve gazlayama karşı cihazdaki hatalar bir türlü düzeltilemeyince şirkete büyük bir itibar kaybettirmişti. S7 kamera performansı şirketin iddiası Dünyadaki şu ana kadar çıkan mobil telefonlara konulan en iyi kamera olduğu yönünde hatta İphone 6s e göndermelerde de bulunulmuş tanıtımda..

LG G5 için şahsi görüşümü söyleyeyim modüler cihaz 5 para etmez.. '' teknik özelliklerine birşey demiyorum''

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Şu bir gerçek ki DAE gerçekten büyük bir yenilik Samsung S6 da düştüğü hatalara S7 de düşmez çünkü S6 yapılan o kadar tanıtıma goy goya ve gazlayama karşı cihazdaki hatalar bir türlü düzeltilemeyince şirkete büyük bir itibar kaybettirmişti. S7 kamera performansı şirketin iddiası Dünyadaki şu ana kadar çıkan mobil telefonlara konulan en iyi kamera olduğu yönünde hatta İphone 6s e göndermelerde de bulunulmuş tanıtımda..

LG G5 için şahsi görüşümü söyleyeyim modüler cihaz 5 para etmez.. '' teknik özelliklerine birşey demiyorum''
Iphone 6S'e göndermede bulunmamışlar hocam, resmen yerin dibine gömmüşler. Youtube'ta lansmanın 1,5 saatlik falan full videosu var. Orada gördüm.

Üst Alt