eu rom yükledim, şu an kullanıyorum. Bu bir hata mıdır bilmiyorum ama çözülmeli ya da bu programı kullanacak olanlara söylenmeli bence; yüklediğinizde sistem açılmayabilir, twrp ekranında kalabilirsiniz diye. Çünkü hiç uğraşmak istemediğim şeylerle uğraştım dün bütün gün. Sadece TWRP yüklemek istemiştim. Yedek almak, rom kurmak gibi şeylerle uğraştım. İyi bilenler için sıkıntı olmaz belki ama benim gibi her zaman böyle şeylerle ilgilenmeyenler için can sıkıcı oluyor. Teşekkürler.Mevcut romu tekrar Twrp ile yükleyin
Risk her zaman var hocam sorun eu romdan kaynaklanabiliyor..eu rom yükledim, şu an kullanıyorum. Bu bir hata mıdır bilmiyorum ama çözülmeli ya da bu programı kullanacak olanlara söylenmeli bence; yüklediğinizde sistem açılmayabilir, twrp ekranında kalabilirsiniz diye. Çünkü hiç uğraşmak istemediğim şeylerle uğraştım dün bütün gün. Sadece TWRP yüklemek istemiştim. Yedek almak, rom kurmak gibi şeylerle uğraştım. İyi bilenler için sıkıntı olmaz belki ama benim gibi her zaman böyle şeylerle ilgilenmeyenler için can sıkıcı oluyor. Teşekkürler.