Yardım Xiaomi mi 5 oyun grafikleri

Heisenberke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Berke
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
9
Arkadaşlar oyunlarda grafiklere önem veren bir insanım telefonumda oyun oynarken grafiklerin normal olmadığını fakettim.Mesela oyunda ince detaylar pixel şeklinde acaba bunu telefon hızlı olması için mi yapıyor görüntü kalitesini arttırmak için bir ayar var mı

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Bu soruyu takipteyim. Bir de samsunglarda grafik ayarları seçilebiliyor, ya ekran qhd den hd ye falan alınabiliyor. Bu mi5 de de yok mu acaba?

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Arkadaşlar oyunlarda grafiklere önem veren bir insanım telefonumda oyun oynarken grafiklerin normal olmadığını fakettim.Mesela oyunda ince detaylar pixel şeklinde acaba bunu telefon hızlı olması için mi yapıyor görüntü kalitesini arttırmak için bir ayar var mı
Oyun ayarlarını gözden geçir artırabiliyorsan artır kardeşim artıramıyorsan bu oyunla alakalı otomatik belirliyor demekki geliştiriciye mesaj falan atmanız gerek güncelleme almalı oyun...

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bu soruyu takipteyim. Bir de samsunglarda grafik ayarları seçilebiliyor, ya ekran qhd den hd ye falan alınabiliyor. Bu mi5 de de yok mu acaba?
Bu ayar keşke otomatik olsa ama maalesef ama google playde bazı programlar yapılabiliyor istersen dene kardeşim pil ve performans açısından bire bir ...

Oyla:

Heisenberke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Berke
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon üzerinden yapabileceğim bir ayar yok mu oyun içinde grafikler çok yüksek olsa bile detaylar pixel pixel olduğu için titreme yapıyor yani diğer telefonlardan biraz farklı görüntüler

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Telefon üzerinden yapabileceğim bir ayar yok mu oyun içinde grafikler çok yüksek olsa bile detaylar pixel pixel olduğu için titreme yapıyor yani diğer telefonlardan biraz farklı görüntüler
Öyle bir ayar sanmıyorum olacağını dediğim gibi sıkıntı oyunla alakalı telefonla değil

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.