- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- Xiaomi Mi4
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar xiaomi mi 4 lte kullanıcısıyım cihazım 2 GB olan modeli bulunduğum yerleşim yerinde 4.5G şebeke olmasına rağmen bu hizmeti kullanamıyorum. Bu konuda küçük bir arastırma yaptım ve xiaomi mi4 ün düşük frekanstaki lte bandınlarını desteklemediğini öğrendim ve bulunduğum yerde kullanmış olduğum operatörün düşük bantta verici kullanıldığı sonucuna vardım. aynı işlemciye sahip lg g3 le 4.5G kullanılabiliyor.
sorum şu xiaomi firması küçük bir güncelleme yaması ile işlemcinin diğer bantları desteklemesini sağlayamaz mı bu donanımsal olarak mümkün mü ve bu konuda xiaomi yetkililerine yardımcı olmaları konusunda bilgi notu iletebilirmisiniz veya bizim bu notu ulaştırabileceğimiz kanallar varmıdır? bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. (BİLGİ : simkartım 4.5G uyumludur.)
sorum şu xiaomi firması küçük bir güncelleme yaması ile işlemcinin diğer bantları desteklemesini sağlayamaz mı bu donanımsal olarak mümkün mü ve bu konuda xiaomi yetkililerine yardımcı olmaları konusunda bilgi notu iletebilirmisiniz veya bizim bu notu ulaştırabileceğimiz kanallar varmıdır? bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. (BİLGİ : simkartım 4.5G uyumludur.)