Yardım Xiaomi mi 4LTE

convey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
Merhaba arkadaşlar xiaomi mi 4 lte kullanıcısıyım cihazım 2 GB olan modeli bulunduğum yerleşim yerinde 4.5G şebeke olmasına rağmen bu hizmeti kullanamıyorum. Bu konuda küçük bir arastırma yaptım ve xiaomi mi4 ün düşük frekanstaki lte bandınlarını desteklemediğini öğrendim ve bulunduğum yerde kullanmış olduğum operatörün düşük bantta verici kullanıldığı sonucuna vardım. aynı işlemciye sahip lg g3 le 4.5G kullanılabiliyor.
sorum şu xiaomi firması küçük bir güncelleme yaması ile işlemcinin diğer bantları desteklemesini sağlayamaz mı bu donanımsal olarak mümkün mü ve bu konuda xiaomi yetkililerine yardımcı olmaları konusunda bilgi notu iletebilirmisiniz veya bizim bu notu ulaştırabileceğimiz kanallar varmıdır? bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. (BİLGİ : simkartım 4.5G uyumludur.)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Telefonunuzda 4G görebiliyor musunuz? Xiaomi telefonlarda 4.5G şeklinde bir ibare yok. 800mhz bandı olayı donanımsaldır.

Oyla:

convey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet aynı hatla lg g3 görüyor.ve il merkezine gittiğimde xiaomi ile 4G'yi görebiliyorum.Hat Türk telekom ilçede kullanamiyorum.Sanirim ilçede xiaomi mi4 ün desteklemediği bant ta baz istasyonu var. (Yeni tabirle 4.5G)

Oyla:

enes*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
zte blade
Konular
1
Dogru tesbit hocam. 800bandi cekiyor genelde...

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt