Haber Xiaomi Mi 4 için Android 6.0 güncellemesi başladı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bir yandan amiral gemisi akıllı telefon Mi 5’in tanıtım hazırlıklarını sürdüren Xiaomi, diğer taraftan eski üst seviye akıllı telefonlar için Android 6.0 güncellemesinin dağıtım işlemine devam ediyor. Kısa süre önce Mi Note ‘u yeşil robotun en son sürümüne yükselten Xiaomi, bu defa 2014 yılında çıkış yapan ve halihazırda ülkemizde de satışta olan Mi 4için Android 6.0 güncellemesini yayınladı.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kutudan Android 4.4.4 KitKat işletim sistemiyle çıkan Xiaom Mi 4 aynı zamanda MIUI 7 kullanıcı arayüzünü çalıştırmaya başladı. Bu ay içerisinde MIUI 7.1 güncellemesine yükseltilen Mi 4 için beklenen güncelleme Android 6.0 dağıtıma sunuldu.

Yaklaşık 100MB büyüklüğündeki yeni yazılım (MMB29M yapı numarası) OTA (şebeke) üzerinden kullanıcılarla buluşmaya başladı. Çin’de dağıtıma sunulacak güncelleme kısa süre içerisinde global pazardaki tüm Mi 4 sahiplerine ulaşacak. Güncellemeyi aldığınız takdirde lütfen yorumlarınızı bizlerle paylaşın.

kaynak:

not:Konu daha önce sadece link verilip açıldığı içerikisiz açıldığı için yeniden açılmıştır chatin_62 hocamın telkitiylede metinde ki yanlış kısım düzeltilmiştir kaynağın metni değiştirilerek.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
neden yapmaz tam açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.
mıuı surumü:mıuı GLOBAL 7.1KARARLI
7.1.2.0(KXDMICK) su anki sürümü böyle
tam olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
[doublepost=1510579424,1510579397][/doublepost]
neden yapmaz tam açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.
mıuı surumü:mıuı GLOBAL 7.1KARARLI
7.1.2.0(KXDMICK) su anki sürümü böyle
tam olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
Linkte verdiğim cihazınıza ait global romu indirip mi flash ile fastboot modda kurulum yapabilirsiniz hocam kurulumla ilgili konular mevcut forumda ararsanız bulursunuz.

osman0102

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi4w
Konular
0
Linkte verdiğim cihazınıza ait global romu indirip mi flash ile fastboot modda kurulum yapabilirsiniz hocam kurulumla ilgili konular mevcut forumda ararsanız bulursunuz.
çok teşekkür ederim.

murad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 4x
Konular
0
Arkadaşlar merhaba ben a101 e gelen xiaomi redmi 4x den aldım,fakat kulaklıkla müzik dinlerken ses birden gidiyor. ekranı açmadıkça da ses gelmiyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?:S

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Arkadaşlar merhaba ben a101 e gelen xiaomi redmi 4x den aldım,fakat kulaklıkla müzik dinlerken ses birden gidiyor. ekranı açmadıkça da ses gelmiyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?:S
Hangi uygulamadan müzik dinliyorsan pil ayarlarına girerek o uygulama için kısıtlama yok ayarını seçmen gerekiyor

Frtna74.34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Frtna74
Cihazım
Redmi 4a
Konular
0
Babama a101 den xiamo 4 aldım kamera hata veriyor uygulamalar dan kamera girip temizle diyorum hala aynı hatayı veriyor ne yapmam lazım

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Babama a101 den xiamo 4 aldım kamera hata veriyor uygulamalar dan kamera girip temizle diyorum hala aynı hatayı veriyor ne yapmam lazım
linkte verdiğim videoyu izleyerek cihazı sıfırlayın durum değişmezse üstündeki yazılım eski olabilir mi flash ile rom kurulumu yaparsınız.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

akmeseomerfaruk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi 4
Konular
0
xiaomi mi 4 kullanıcısıyım ben en.miui.com adresinden telefonuma güncelleme indirdim ama güncellemeyi sevmedim nasıl eski sürümüne getirebilirim???lütfen acil yardım ederseniz sevinirim

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
xiaomi mi 4 kullanıcısıyım ben en.miui.com adresinden telefonuma güncelleme indirdim ama güncellemeyi sevmedim nasıl eski sürümüne getirebilirim???lütfen acil yardım ederseniz sevinirim
Mi Flash Tools ile istediğiniz romu yükleyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi Mi Flash Tools Fastboot romları kullanır. Buna dikkat etmeniz yeterli.

Üst Alt