Soru Xiaomi Mi 4 (4G) - Xiaomi Mi MIX Karşılaştırma

mehmet1

Hayat, senle yaşanırsa hayattır.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
MI4 LTE
Meslek
Xioami Kullanıcı
Konular
8
Xiaomi Mi 4 (4G) ile Xiaomi Mi MIX telefonları karşılaştırdım.
Xiaomi Mi 4 (4G)'nin piyasa fiyatı 750 TL, Xiaomi Mi MIX 'in piyasa fiyatı ise 3.750 TL.

Sorum şu, bana birisi 3.750 TL 'ye Xiaomi Mi MIX alıp bu telefonla, Xiaomi Mi 4 ile yapamayacağım mantıklı bikaç özellik söyleyebilir mi? Bu özellikler 5 katı fiyata değer mi?

(Kullanmayacağımız özelliklere ve markalara göre para verecek kadar zenginiz ama borç isteyince nedense kimsede para yok. Kimsenin parasının ortağı değilim yanlış anlaşılmasın.Sadece arkadaşlara telefon seçerken yaşadığım sıkıntılar ve fahiş fiyatlara telefon alınması canımı sıktı ve birazda olsa içimi dökmek için yazmak istedim.Biz bir aileyiz deği mi? Yoksa değil miyiz? :))

Son düzenleme:

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Doğru dünya insanı güzel adam çok doğru dedin Mi4 alacam ama bulamadım adam gibi işte bende ne yazık ki :( Ne yazık ki Tüketici çılgınlığı ülkemizi de vurdu asgari ücretin 1300 TL olduğu bir yerde Kredi çekip İphone 6s İphone 7 almak ya da faturasına yansıtan bir toplumda ne yazık ki bunları görmek Çok normal İnsanlarda doyumsuzluk var doyumsuzluk hat safha da ama şuna kızmıyorum çok parası olan hayat standartını yükseltebilir ki yükselmelidir de çünkü tatmin etmez onu bu da hayatın bir yolu malasef ki :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Donanım olarak baktığımızda Mi4 değil eski telefonum Nexus 4 bile şu anda standart bir kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Mi Mix ise tasarımı ile önce çıkan bir cihaz. Dolayısıyla satın alan arkadaşların donanıma veya işlevselliğe değil tasarımına para verdiklerini düşünüyorum. Değer mi? Tabii bu sorunun cevabı kişiden kişiye farklılık gösterecektir :)

Oyla:
Üst Alt