Soru Xiaomi Mi 17 Root - PlayStore Sertifikası için

baran452425

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
sertifica dogrulamasından sonra psıkolojık de olabılır tabı ama google baglantılı gerek 3. parti uygulamalar olsun gerekse dırek googla baglanan uygulamalar olsun sankı daha hızlı verı alıyor daha hızlı calısıyor gıbı geldı bana :D

Lucas.Rintaro25

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
sertifica dogrulamasından sonra psıkolojık de olabılır tabı ama google baglantılı gerek 3. parti uygulamalar olsun gerekse dırek googla baglanan uygulamalar olsun sankı daha hızlı verı alıyor daha hızlı calısıyor gıbı geldı bana :D
Bence psikolojik hocam :D

baran452425

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Bence psikolojik hocam :D
uzun vadede anlayacagız hocam :D psıkolojıkmı degılmı evde 5 tane cıhaz var 2 tane sertıfıcalı 3 u rootlu bl kılıdı acıksertıfıcasız gereklı testlerıde yapıcam musaıt olunca :D

Lucas.Rintaro25

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
uzun vadede anlayacagız hocam :D psıkolojıkmı degılmı evde 5 tane cıhaz var 2 tane sertıfıcalı 3 u rootlu bl kılıdı acıksertıfıcasız gereklı testlerıde yapıcam musaıt olunca :D
Hocam bizim mahalledeki telefoncuda bu kadar cihaz yok :D

baran452425

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Hocam bizim mahalledeki telefoncuda bu kadar cihaz yok :D
hocam herkesın bı fantazısı var :D benımde telefon fantazım var malesef alkolum yok sıgaram yok kumarım yok kahveye gıtmem :D arkadaslarla balıga gıtmem sadece aılemle gezerım :D bol bol teknolojı marketlerını gezerım telefon ve laptop pıyasasını sureklı takıp eder acaba ne alsam derım :D evde eskımıs arızalı telefonları sayfam lıstenın sonu gelmez o derece :D ben gencken teknolojı lükstü tranva oldu bende heralde :D kıyafet almam ayakkabı almam ama telefonumu yenılerım laptop alırım falan fılan :D

Lucas.Rintaro25

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
hocam herkesın bı fantazısı var :D benımde telefon fantazım var malesef alkolum yok sıgaram yok kumarım yok kahveye gıtmem :D arkadaslarla balıga gıtmem sadece aılemle gezerım :D bol bol teknolojı marketlerını gezerım telefon ve laptop pıyasasını sureklı takıp eder acaba ne alsam derım :D evde eskımıs arızalı telefonları sayfam lıstenın sonu gelmez o derece :D ben gencken teknolojı lükstü tranva oldu bende heralde :D kıyafet almam ayakkabı almam ama telefonumu yenılerım laptop alırım falan fılan :D
Hocam YouTube kanalı açıp incelemelerini paylaş bari :D

baran452425

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Hocam YouTube kanalı açıp incelemelerini paylaş bari :D
Hocam YouTube ve sosyal mecralarda video paylaşmıyorum kızım ozenmesin kendine Real bir gelecek kursun diye biliyorsunuz yeni nesil çocukların en büyük hevesi youtubir olmak 😀 oyuzden uzak duruyorum yoksa içerik çeksem telefoncuyum diye gezen birçok insandan daha çok bilgiliyim daha iyi videolara cikartirim ama bana olmakla meşgulüm hocam 😀😀

Lucas.Rintaro25

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Hocam YouTube ve sosyal mecralarda video paylaşmıyorum kızım ozenmesin kendine Real bir gelecek kursun diye biliyorsunuz yeni nesil çocukların en büyük hevesi youtubir olmak 😀 oyuzden uzak duruyorum yoksa içerik çeksem telefoncuyum diye gezen birçok insandan daha çok bilgiliyim daha iyi videolara cikartirim ama bana olmakla meşgulüm hocam 😀😀
Hocam YouTuber olup güzel para kazananlar da var. Başka işlerde günde 10 saat çalışacağına YouTuber olsun daha iyi :D

baran452425

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Hocam YouTuber olup güzel para kazananlar da var. Başka işlerde günde 10 saat çalışacağına YouTuber olsun daha iyi :D
Hocam sosyal medya tam bir bataklık insanlar youtubirci ailelere bakıyorum hiç tanımadıkları insanlardan like almak için yaşıyorlar aile kavramı desen hiç yok hatta büyüyünce deliren kafayı yiyenler cabası oyuzden risk almıyorum gerçek hayatta kalsın onun iyiliği için aklına geldikçe yalvarıyor bana YouTube kanalı açalım diye ama onun iyiligi için YouTube'dan uzak duruyoruz 😀😀