Yardım Xiaomi mi 14 Çin Cihazı Bootloader kilidi açılıyor mu

• Konbuyu başlatan yastar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 46
  • Görüntüleme 6K

yastar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xaomi mi5s
Konular
2
Öncelikle merhaba herkese. Poco F3 vardı. Model yükseltmek için mi 14 aldım. Cihaz da çin romunu değiştirmek istiyorum. Bootloader kilidinin açılması gerekiyor mu bilmiyorum. Gerekiyorsa bu bootloader kilidini nasıl açabilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

emin.simsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin Deniz
Cihazım
MI9
Konular
4
bende de aynı sorun var
BL kilidini açtırmak istiyorum

Xiaomi 14 çin

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
12
bende de aynı sorun var
BL kilidini açtırmak istiyorum

Xiaomi 14 çin
Bildiğim Kadarıyla Çin Cihazlarda Kilit Yine Acilabiliyor Ancak Kilit Açacağınız Cihazın Bölgesi İle Kilit Açma Başvurusu Yapacaginiz Hesabın Bölgesi Aynı Olması Gerekiyor. Yani Çin Model Bir Cihazın Kilidini Açmak İçin Çinli Birisinin Kendi Telefon Numarası İle O Bölgede Kurulmuş Mi Hesabı Bulmanız Gerekiyor. Yada Yetkili Hesap İle Açtırmanız Gerekiyor Size Duruma Göre 500 Lira İle 3500 Lira Arasinda Bir Maliyeti Olacak.

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
18
Bildiğim Kadarıyla Çin Cihazlarda Kilit Yine Acilabiliyor Ancak Kilit Açacağınız Cihazın Bölgesi İle Kilit Açma Başvurusu Yapacaginiz Hesabın Bölgesi Aynı Olması Gerekiyor. Yani Çin Model Bir Cihazın Kilidini Açmak İçin Çinli Birisinin Kendi Telefon Numarası İle O Bölgede Kurulmuş Mi Hesabı Bulmanız Gerekiyor. Yada Yetkili Hesap İle Açtırmanız Gerekiyor Size Duruma Göre 500 Lira İle 3500 Lira Arasinda Bir Maliyeti Olacak.
Satan kim

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Telegram da aratınca 14 U grubu var erdils erdil sualp bayram benim 14u tr garantili 15 20 gündür Bl amamamıştım sağolsun uzaktan açtı 90 dolar

24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
12
Telegram da Araştırıp Bulacaksınız Hocam Yetkili Hesapla Açacaksaniz 50-60 Dolara Kadar Fiyat Bulmuştum Daha Ucuzlari da Var Dolandırıcı Olma İhtimali Var. Ayrıca Çinli Bir Hesap Bulursanız Daha Ucuzda Olabilir Hatta Bu Forumda Nasıl Basardi Bilmiyorum da Benim Hesabım Çin Olarak Açılmış Diyen Bir Arkadaş Vardı Onunla Veya Onun Gibi Biriyle Felan Konuşsan Çok Hesaplı Çözebilirsiniz

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
18

Telegram da aratınca 14 U grubu var erdils erdil sualp bayram benim 14u tr garantili 15 20 gündür Bl amamamıştım sağolsun uzaktan açtı 90 dolar

O fiyatlari vermektense telefonu satmayi terich ederim Xiaomi bitmiştir benim için

yastar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xaomi mi5s
Konular
2

Hocam telegram linki atabilir misiniz

Üst Alt