- Adım
- Süleyman
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 11
Teşekkür ederim bu arada yardımcı olmanı isteyeceğim bir husus var. Mi 11 Ultra cihazım Ekran yenileme'si 60hz'e düşüyor durmadan ayarlarda 120hz gösteriyor ama 60hz hissiyatı yaşatıyor bazen bununla ilgili ne yapılabilir veya hangi romu önerirsin bilgin varmı acaba?Kral elimde o cihaz olsa yaparım ama maalesef tek cihazım mi 13 var ona çıkardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedinmi romu kardeşim
Geliştirici seçeneklerden Hz izlemeyi açığında farklı senaryolar da düşüş oluyormu mesela bi uygulama 60 Hz digeru 120 gibiTeşekkür ederim bu arada yardımcı olmanı isteyeceğim bir husus var. Mi 11 Ultra cihazım Ekran yenileme'si 60hz'e düşüyor durmadan ayarlarda 120hz gösteriyor ama 60hz hissiyatı yaşatıyor bazen bununla ilgili ne yapılabilir veya hangi romu önerirsin bilgin varmı acaba?
Rom ne pekiHayır o konuyu biliyorum fakat ana sayfada yani genelinde böyle oluyor. sonra pil tasarrufunu aç/kapat yapınca düzeliyor ve sonrasında tekrarlıyor.
Cihaz dirençlimihyperos china sürüm OS1.0.2.0.UKACNXM Diğer rom'lardada aynıydı.
Mi 11 ultra cihazlarda direncten sonra birçok sorunla karşılaşılıyorCihaz dirençlimi
Evet direnç çift hat kayıtlıCihaz dirençlimi
Mi 11 ultra cihazlarda direncten sonra birçok sorunla karşılaşılıyor
HenüzKral elimde o cihaz olsa yaparım ama maalesef tek cihazım mi 13 var ona çıkardım
Denedinmi romu kardeşim
Hayır üstad henüz deneyimleyemedim yeni indirdim kurulum müsait olduğumda gerçekleştirmeyi düşünüyorumKral elimde o cihaz olsa yaparım ama maalesef tek cihazım mi 13 var ona çıkardım
Denedinmi romu kardeşim
Yeni bir cihaz almak için maddi sıkıntım var keşke çözülebilir bir yöntem olsaydı.Cihaz dirençlimi
Mi 11 ultra cihazlarda direncten sonra birçok sorunla karşılaşılıyor