HyperOS Xiaomi Mi 11X/Xiaomi POCO F3/Xiaomi Redmi K40 (alioth) - Çin Kararlı - OS1.0.6.0.TKHCNXM

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme ve Kurulum Talimatları
  1. OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
  2. Aynı romun bir önceki sürümündeyseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
  3. Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
  4. Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Bilgilendirme
Yükleme sırası ve sonrasında oluşabilecek sorunlardan dolayı Forum ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.

Son düzenleme:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Elinize sağlık hocam.

mehmetclk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet çelik
Cihazım
mi9 se 6/128gb
Konular
0
Elinize sağlık, bilgi vermişmisiniz fakat çoğu kullanıcı bu kadar bilgiyle değil kuruluma geçmek anında geçip gider okumaz diye düşünüyorum, çin rom'u diye yazıldığında biraz bilgisi olan zaten kaçar gider ve bilgisi olmayan'da yukarıdaki basit işleri çok gördüğünden zaten kaçar.

XDA'da bu tip rom'ların anlatıldığı sayfalarda genelde yeterli detay oluyor, daha fazlasını sorarak çözmeye çalışıyorsunuz.

Yukarıda verdiğim adresi nerdeyse çıktığından beri takip ediyoru, burada yeterince bilgi ve araçlar ile bir çok rom sürümünü bulabiliyorsunuz, bu tip yüklemelerden bıktığın için sadece izliyordum arafta kalmıştım, bu süreçte telefonuma da 2 ay'dır sanırım HyperOS 1.0.3 güncellemesi gelmişti bekletiyordum, en sonunda yükledim iyi de etmişim, bugün 6.gün en ufak bir sorunsuz olmadığı gibi bir miktar hızlanmışmıdır nedir şaşırttı açıkçası :)) 2 yıl öncesine kadar bu tip güncellemelerden sonra incik boncuk sıkıntılar oluyordu bu sefer olmayınca şaşırdım, aslında son 2 yıldır bu telefona gelen güncellemeler hiç sorun çıkarmamıştı. telefonuna Hyper OS 1.0.3 yüklemesi gelen varsa yedeklerini alıp deneyebilir, sorusu olan varsa bildiğim kadarına cevap verebilirim.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık, bilgi vermişmisiniz fakat çoğu kullanıcı bu kadar bilgiyle değil kuruluma geçmek anında geçip gider okumaz diye düşünüyorum, çin rom'u diye yazıldığında biraz bilgisi olan zaten kaçar gider ve bilgisi olmayan'da yukarıdaki basit işleri çok gördüğünden zaten kaçar.

XDA'da bu tip rom'ların anlatıldığı sayfalarda genelde yeterli detay oluyor, daha fazlasını sorarak çözmeye çalışıyorsunuz.
Mesajınızın mantığını anlamaya çalıştım ama ne yazık ki başaramadım. Bu cihaza sahipsiniz ve yüklemek istediniz de rehber mi bulamadınız? Forum içinde biraz aktif olursanız fastboot yada recovery üzerinden nasıl yükleme yapılacağına dair onlarca konu olduğunu görebilirsiniz. Burası bir bilgi paylaşım ve destek sitesi, yeni çıkan şeyleri insanlarla paylaşmak ve gerektiğinde bildiğimiz kadarıyla destek vermek için çabalıyoruz. Custom rom konularıma bakarsanız kurulum detaylarını en ince ayrıntısına kadar verdiğimi göreceksiniz, ancak zahmet etmemişsiniz. Paylaştığınız siteye gelince, zaten forumda bir çok kullanıcının bildiği ve aktif olarak kullandığı bir siteyi paylaşmışsınız. Son olarak Xda sitesini örnek vermişsiniz ancak o site zaten geliştirici tabanlı bir site, çoğunlukla custom rom ve modlama detayları paylaşılır. Aşağıya bıraktığım linkler gözünüzden kaçmış sanırım, oradan fazlasıyla destek alabilirsiniz. İyi forumlar.

Üst Alt