7400 civarı fiyatlarla gördüm en düşük ben o fiyatlara tabikide alınmaz garantisiz verilicek maks bana göre 5500-6000 tl dirSahibindene gelmiş bile alınır mı sizce ?
sahibinden fiyatlar gerçekten uçuk ama bir videoda izledim zaten adam cebine koyup gelmesi 5400lira gibi bir fiyata mal olmuş yani sizin dediğiniz fiyatlara bu dolar kurunda satılması hayal..7400 civarı fiyatlarla gördüm en düşük ben o fiyatlara tabikide alınmaz garantisiz verilicek maks bana göre 5500-6000 tl dir
hocam 8/128 olan versiyonu 4000 yuan ortalama 4600tl civarı ediyor 1400 de kar koysunlar hadi 6000 olsun cebine koyup getiren arkadaş nasıl 5400tl ye çıkarmış o fiyatı anlamadım ama muhtemelen 12/256 olan versiyondur o fiyata aldığısahibinden fiyatlar gerçekten uçuk ama bir videoda izledim zaten adam cebine koyup gelmesi 5400lira gibi bir fiyata mal olmuş yani sizin dediğiniz fiyatlara bu dolar kurunda satılması hayal..
Emeği geçen herkesin ruhuna bilardo topu çakalım hocam. Ne yani, ruhumuzu, gençliğimizi, hayatımızı karartan, kurutan insanlar her kimse sesimiz çıkmayacak mı? Ben susamam, hepsine hakkımı iğne ucu kadar bile kalsa haram ediyorum.Rahmetli Kemal Sunal tokatçı isimli filminde cama ekmek banıp yiyordu. Artık teknolojik gelismelere karşı ben de böyleyim. Emeği geçen herkesin
hocam kaça satıyorlar acaba şuan ?Dün Mi11 geldi satışını yapan arkadaşıma heyecanla almaya gittim . Ancak cihazı elime aldığımda çok ta sevinmedim..Mİ10, Mİ 10 Pro ,ve Mi 10TPro ile halen kullandığım Ultra modeli ile arasında aman aman çok büyük bir fark yok..Tabiki kullanıma göre tercihler değişebilir..Oyun oynamadığımda hız vs de benim için çok önemli olmadığından ve Mi 11 arka kapaktaki mazlemede beni tatmin etmedi...Güncel Romlar ile cihazı kullandığımdan,Twrp ve ,Global Rom çıkmasıda zaman alacağından almaktan vazgeçtim...