Aradim iki haftadir ariyorum ama yok baska android 11 olan cihazlarda var ama ixaomi mi11 de yok. Youtubede bak hocam baska cihazlarda dedihim klasorler cikiyor ama bende cikmiyor oyunu uc sefer sildim kurdum ama yine ayniGoogle'da sorunuzun cevabını aradınız mı?
mt manager ile erişim izni verdikten sonra ordandan erişim saglaniyor ama isin ilginc kismi bende mi10 var ben erisiyorum istedigmi yapabiliyorum android 11 arkadaş tada mi 11 var oda andoid11 onda tencent erisim izni vermiyo bende veriyo bu ne alaka onu anlamadimAndroid 11 ile kullanıcılarına data klasörüne erişimi engellendi. Bu nedenle giremiyorsunuz. Diğer Dosyalar uygulamasını sadece native dosya yöneticisi. Çok bir yeteneği yok, onunla da olmaz yüksek ihtimalle. Root izniyle çalışan bir dosya yöneticisi çalışabilir belki. ES Dosya, Root Browser gibi uygulamaları kullanın. Tabi Tencent bu klasörleri gizlemiş de olabilir, ondan göremiyor da olabilirsiniz.
Ykpbzn34
Asla erisemezsin mi 11 de denemedigimiz yol kalmadiRoot falan gerek yok. Telefonu bilgisayara bağla, o şekilde data klasörünü ve içindekileri görebiliyor, erişebiliyorsun..