- Adım
- hasan
- Cihazım
- mi11
- Konular
- 0
benim cihaz icin twrp varmı bu olmadan yüklenmez bildigim...Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
benim cihaz icin twrp varmı bu olmadan yüklenmez bildigim...Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
orada yok bulamadımMifirm yaz googleye orda var eu surum
Bu verdigini indirdim kuruyorum ama ilerleme olmuyor sadece siyah ekranda yazılar kalıyor ilermiyor bir önceki ilerliyordu kuruluma geliyorduLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefon güzel çalışıyor ama fast charging çalışmadığını fark ettim şimdi. Çin romunda çalışıyordu. Yüklemeyi yapan arkadaşlarda böyle bir hata var mı?Bende bu yöntemle kurulumu yaptım teşekkürler.
deniyip gece bilgilendiririm seni hocam...Telefon güzel çalışıyor ama fast charging çalışmadığını fark ettim şimdi. Çin romunda çalışıyordu. Yüklemeyi yapan arkadaşlarda böyle bir hata var mı?
Not: Görsel anlamda hızlı şarj yazıyor ama çok yavaş şarj ediyor.
Hayır öyle bir sıkıntı yok.en azından bende öyle bir durum yokTelefon güzel çalışıyor ama fast charging çalışmadığını fark ettim şimdi. Çin romunda çalışıyordu. Yüklemeyi yapan arkadaşlarda böyle bir hata var mı?
Telefonu yeniden başlatınca normale döndü arkadaşlar. Teşekkürler.Telefon güzel çalışıyor ama fast charging çalışmadığını fark ettim şimdi. Çin romunda çalışıyordu. Yüklemeyi yapan arkadaşlarda böyle bir hata var mı?
Hayır öyle bir sıkıntı yok.en azından bende öyle bir durum yok