Yardım XİAOMİ Mİ 10T PRO - Görüşme kaydetme

• Konbuyu başlatan Altun
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 5K

Altun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altun
Cihazım
Xiaomi MiMiX
Konular
7
Arkadaşlar yeni Mi 10T Pro aldım garantili faturalı daha önce mi 8 vardı satıp bunu aldım ama hiç araştırmadan baktım ki arama kaydetme özelliği yok ne yapabilirim biraz araştırdım hindistan rom yuklenip oluyormuş ama garanti bozulur mu Başına gelen oldu mu ne yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Arkadaşlar yeni Mi 10T Pro aldım garantili faturalı daha önce mi 8 vardı satıp bunu aldım ama hiç araştırmadan baktım ki arama kaydetme özelliği yok ne yapabilirim biraz araştırdım hindistan rom yuklenip oluyormuş ama garanti bozulur mu Başına gelen oldu mu ne yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
Hocam sorunun sebebi mi telefon ve kişiler uygulaması yerine Google dialler uygulamasının kullanılıyor olması. Malesef bende aynı sorundan muzdaribim. Hindistan romunu test etmiştim, v12.1.1.0 sürümü, sorun aynı boşuna denemeyin. Endonezya romunda mi telefon ve kişiler uygulamaları var. Ancak andrid sürüm 10. Sanırım android 11 ile birlikte tüm romlarda (Çin Hariç) mi telefon ve mesajlar uygulamasına veda ediyorlar. xiaomi.eu veya hellas custome rom kurabilirsiniz. Endonezya rom kurabilmeniz için de cihazınızın bl kilidini açmanız gerekecek. Bu durumda ha stok rom yüklemişsiniz ha custome rom. Garanti her türlü gidecek.

Altun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altun
Cihazım
Xiaomi MiMiX
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorunun sebebi mi telefon ve kişiler uygulaması yerine Google dialler uygulamasının kullanılıyor olması. Malesef bende aynı sorundan muzdaribim. Hindistan romunu test etmiştim, v12.1.1.0 sürümü, sorun aynı boşuna denemeyin. Endonezya romunda mi telefon ve kişiler uygulamaları var. Ancak andrid sürüm 10. Sanırım android 11 ile birlikte tüm romlarda (Çin Hariç) mi telefon ve mesajlar uygulamasına veda ediyorlar. xiaomi.eu veya hellas custome rom kurabilirsiniz. Endonezya rom kurabilmeniz için de cihazınızın bl kilidini açmanız gerekecek. Bu durumda ha stok rom yüklemişsiniz ha custome rom. Garanti her türlü gidecek.
Cevabın için teşekkür ederim.

Şimdilik

bu uygulamayı yükledim işimi görüyor. Kullanmak isteyenler olursa uygulama başarılı kullanabilirler...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Altun, Forumda konusu mevcut...

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Altun, Forumda konusu mevcut...

Hocam bu gün bir Magisk modülü oluşturdum. Android 11 için, hellas 21.3.3. romundan aldığım apk dosyalarını cihazınıza yükleyecek ve mi kişiler ve çevirici ile mesajlaşma uygulamalarını kullanabileceksiniz.
Telefon uygulamasını kullanmadan önce ayarlar | uygulamalar | uygulamaları yönet'ten diğer seçenekler, 3 nokta şeklinde de görünebilir onu bilmiyorum :) girip, varsayılan uygulamalar seçeneklerine gidin. Burada arama uygulaması olarak mi telefon uygulamasını, varsayılan mesajlar uygulaması olarakda mi mesajlaşma uygulamasını seçiniz. Bunları seçmeden uygulamaya girilince gerekli bir izin verilmedi uyarısı ile karşılaşırsınız.
Buyurun magisk üzerinden yükleyebileceğiniz modül dosyası:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ugurgurbuz39, Garantisiz cihaz kullandığım için böyle modül,apk ve kullanmıyorum,direk custom rom yüklüyorum ;)

oceanblues

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ocean
Cihazım
Red Mi Note7
Konular
0
Hocam bu gün bir Magisk modülü oluşturdum. Android 11 için, hellas 21.3.3. romundan aldığım apk dosyalarını cihazınıza yükleyecek ve mi kişiler ve çevirici ile mesajlaşma uygulamalarını kullanabileceksiniz.
Telefon uygulamasını kullanmadan önce ayarlar | uygulamalar | uygulamaları yönet'ten diğer seçenekler, 3 nokta şeklinde de görünebilir onu bilmiyorum :) girip, varsayılan uygulamalar seçeneklerine gidin. Burada arama uygulaması olarak mi telefon uygulamasını, varsayılan mesajlar uygulaması olarakda mi mesajlaşma uygulamasını seçiniz. Bunları seçmeden uygulamaya girilince gerekli bir izin verilmedi uyarısı ile karşılaşırsınız.
Buyurun magisk üzerinden yükleyebileceğiniz modül dosyası:
Hocam, bu prosedürü biraz daha açıklar mısınız? Sizin gönderdiğiniz zip dosyasının içinde direk bir apk dosyası yok. Sanırım farklı bir prosedürle işlem yapmak gerekiyor. Nasıl yapabileceğimi anlatabilir misiniz?

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Görüşme kaydetme sadece çin romunda miui tabanlı custom romlarda ve endonezya ve hindistan romunda var hocam.

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Görüşme kaydetme işlemi CallUI tarafından kontrol edilen bir olay. Miui global sürümlerde (Endenozya hariç) Google arayüzü kullanıldığından mevcut sistem uygulamaları ile bu mümkün olmuyor. Benim paylaştığım dosya ise, Magisk ile Root işlemi yapılmış cihazlarda, Magisk'in modül yükleme yöntemiyle mevcut sistem uygulamalarının değiştirilmesiyle aktif hale geliyor.
Ancak, ilgili Magisk modülünün güncellenmesi gerekir. Zira her Miui güncellemesinde bu sistem uygulamalarıda güncellendiğinden, 3 ay önce paylaşılan uygulamaların güncel miui sürümü ile çalışmaması ihtimaldir.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Lim0n, Hindistan da yok sadece Endonezya ve Tayvan romlarda var ;)

Üst Alt