- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Kullandım gayet stabil romHocam öncelikle günaydın ve kolay gelsin ellerinize sağlık fakat bişey sorucam pubg sarj asıro fazla gitti
Kullandım gayet stabil rom
Ekran yenileme hızı 144 hz
Pubg fps 90 olursa illaki sömürüyor bataryayı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca şu ana kadar miui11 icinde en stabil sürümleer 11.0.11 ve 11.0.12 diğerleri hep sorun
Hocam merhaba bugün bişey farkettim pubgye girdiğimde jiroskop calısımıypr bu neden dolayı olabilir romla alakası olabilir mi daha öncesinde calısıyorduKullandım gayet stabil rom
Ekran yenileme hızı 144 hz
Pubg fps 90 olursa illaki sömürüyor bataryayı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca şu ana kadar miui11 icinde en stabil sürümleer 11.0.11 ve 11.0.12 diğerleri hep sorunlu
Merhaba, işlemin bu kısmını nasıl geri alabilirim?Çıkan menüden, "SW MBN" yazan yerden "mbn_global_txt" seçerek "validate" kısmına tıklayın işlem bitimi cihazı yeniden başlatın ,
Sizin ayarınız bir soruna yol açmadı. Operatörüm cihazımın VoLTE ve VoWiFi desteklemediğini iddia ettiğinden ötürü aktifleştiremiyorum, bu nedenle geri almak istemiştim.
Benim sim kartım iPhone la temas edecekse o özellikten vazgeçerimVirtuoso, O durumu da şöyle aşıyoruz,çevrenizde iPhone kullanan (11-12) varsa sim kartınızı ona takip her iki servisi aktif ediyorsunuz tamamdır. Bu memlekette insanı zorla abidik gubudik işlere sevk ediyorlar napalim...