- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Mi 6, Mi A3
- Konular
- 7
Bu telefon değil bu para 6000 lira bile etmez.
Selam ,Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şu an bana bir nail gelmiş baktim gearbest den mi 10 pro 4998 tl. 8.256 gb olan. Kupon indirimi tanımlamışlar. Çok cezbedici her an alabilirim ama piyasa cok karişik dolar düşer ise daha uyguna alınabilir.Yine pahalı 4000TL olursa ancak deger
Hocam cihazı ülkeye nasıl sokmayı düşünüyorsunuz?Bildiğim kadarıyla gümrükten geçmesi neredeyse imkansız.Şu an bana bir nail gelmiş baktim gearbest den mi 10 pro 4998 tl. 8.256 gb olan. Kupon indirimi tanımlamışlar. Çok cezbedici her an alabilirim ama piyasa cok karişik dolar düşer ise daha uyguna alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar mi 10 pro şu an gearbest de bana gelen mail de ki kupon ile birlikte 4998 tl. Pro 8.256 olan modeli. Çok cazip değil mi.
Bulgaristan üzerin den tanıdığım var. Oraya gönderiyorum oda bana getiriyor.Hocam cihazı ülkeye nasıl sokmayı düşünüyorsunuz?Bildiğim kadarıyla gümrükten geçmesi neredeyse imkansız.
Şu an bana bir nail gelmiş baktim gearbest den mi 10 pro 4998 tl. 8.256 gb olan. Kupon indirimi tanımlamışlar. Çok cezbedici her an alabilirim ama piyasa cok karişik dolar düşer ise daha uyguna alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar mi 10 pro şu an gearbest de bana gelen mail de ki kupon ile birlikte 4998 tl. Pro 8.256 olan modeli. Çok cazip değil mi.
Açma ücreti ne kadar olur tahminen. Imei işlemi.Kayıt ücreti de eklerseniz 5500 6000 bandına iner, düşünülebilir.