Xiaomi Markasının Tüm Ürünlerİ (25.04.2015)(İlk Mesaj Güncel)(10. Ürün Eklendi)

yabuburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Konular
3
RE: Xiaomi Markasının Tüm Ürünlerİ

smyrniankiwi' Alıntı:
@chatin_62 abi de xiaomi'nin türkiye şubesi gibi maşallah :) şu ürün ne işe yarıyor ben de onu merak ediyorum aslında.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

bu wifi router diye geçer bilgisayara yada mobil cihazda hem anten işlevi görür hemde alıcı işlevi görür

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

smyrniankiwi' Alıntı:
@chatin_62 abi de xiaomi'nin türkiye şubesi gibi maşallah :) şu ürün ne işe yarıyor ben de onu merak ediyorum aslında.

Bunun 2 versiyonu var. 2.versiyonda üzerinde 8GB bellek ilave edilmiş. Yani hem Wi-Fi adaptörü hem de USB bellek.
Ne işe yaradığını basitçe anlatacak olursam, bunu bilgisayarımıza yada notebook'umuza bağladığımızda, kablolu olarak aldığımız interneti kablosuz olarak paylaşabiliyoruz. Yani evimizde kablosuz modemimiz yoksa mobil cihazlarımızı bağlamak için bu adaptörü kullanabiliyoruz.
Bu arada oyun kartlarını (biz bunlara iskambil kağıdı derdik), MIUI Türkiye Meetup konusunda görebilirsiniz. Fotoğraflarını çekmiştik diye hatırlıyorum. Bir sonraki buluşmaya kadar antrenman yapsın diye @Hiddenking hocama bırakmıştık :D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

yabuburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Konular
3

chatin_62' Alıntı:
smyrniankiwi' Alıntı:

Bunun 2 versiyonu var. 2.versiyonda üzerinde 8GB bellek ilave edilmiş. Yani hem Wi-Fi adaptörü hem de USB bellek.
Ne işe yaradığını basitçe anlatacak olursam,  bunu bilgisayarımıza yada notebook'umuza bağladığımızda, kablolu olarak aldığımız interneti kablosuz olarak paylaşabiliyoruz. Yani evimizde kablosuz modemimiz yoksa mobil cihazlarımızı bağlamak için bu adaptörü kullanabiliyoruz.
Bu arada oyun kartlarını (biz bunlara iskambil kağıdı derdik), MIUI Türkiye Meetup konusunda görebilirsiniz. Fotoğraflarını çekmiştik diye hatırlıyorum. Bir sonraki buluşmaya kadar antrenman yapsın diye @Hiddenking hocama bırakmıştık :D  

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
oyun kartları çok ilginç ama xiaomi telefonu olmayana tavsiye etmem sonuçta onun temaları var ben adı poker kartı olarak geçtiği için öyle dedim zaten yoksa dediğiniz gibi bildiğin iskambil kağıdı

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Bu arada küçük bir hatırlatma yapmak gerekiyor. 2 adetten fazlası Bireysel İthalat sınıfından çıkıp Ticari İthalat sınıfına giriyor. Ben 4-5 adete kadar ufak tefek birkaç dolarlık şeylerde sorun yaşamadım. Ama tutup ta 4-5 tane powerbank yada kulaklık yada hoparlör yada router yada tartı v.s. v.s. alırsanız sorun yaşamanız muhtemel. Ayrıca vergi sınırını da geçebilirsiniz böyle. Çünkü ürün fiyatına göre değil, farklı siparişler de olsa o anda işlemde olan size ait tüm paketlerin toplam fiyatı üzerinden 75€ sınırı hesaplanır. 
Bunu biraz daha açarsam, mesela diyelim ki Banggood'dan toplamı 50$ olan birkaç ürün aldınız, ödemeyi yaptınız. Sonra aklınıza geldi yada sitede birşeyler daha görüp 40$'lık bir alışveriş daha yapıp bunun da ödemesini yaptınız. Banggood bu iki siparişinizi de ayrı ayrı paketleyip gönderdi. Paketler tabi aynı konteynır ile geleceği için iki siparişin toplamı olan 90$ üzerinden işlem görecek ve 90$'ın %20'sini vergi olarak ödemek zorunda kalacaksınız. 
Ayrı günlerde yapılan siparişlerin de konteynırda birleşme ihtimali vardır. Mesela haftada bir işlem yapılıyorsa o hafta içerisinde yapılan tüm alışverişler tek seferde konteynıra girer. Bu yüzden emin olmak için Yurtdışına gönderildi ibaresini görmeden ben 75€ sınırına yaklaşacak başka alışveriş yapmam. 
Gerçi siz o kadar çok ürün aldınız ki daha tecrübelisiniz ama istisnalar hiçbir zaman kaideyi bozmaz. Bu nedenle diğer arkadaşlar için hatırlatayım dedim. Birçok kişinin cep telefonunun geçtiğini de okuyoruz. Ama birinin aldığı telefon geçti diye hepsi geçecek diye birşey yok. Riski alan dener.

Zizifos

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Mi 5
Konular
9

Mi TV getirebiliyor muyuz hocam  :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

@smyrniankiwi @chatin_62

Wifi mini'nin bir diğer işlevi de kablosuz bağlantısı olayan bir masaüstü bilgisayara bağlandığında kablosuz ağlara da bağlanılabilmesini sağlıyor. Unutulmuş galiba ekleyeyim dedim  :huzurlu:

yabuburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Konular
3

Zizifos' Alıntı:
Mi TV getirebiliyor muyuz hocam  :D
o ve air purifier (hava temizleyicisi) hariç herşey getirtilebilir aslında 40 inçlik mi tv de getirebilirde çok maliyetli olur

hknarik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Konular
7

Arkadaşlar firmayı yakından takip eden ürünleri hakkında bilgisi olan bi katalog gibi bir şey hazırlayabilir mi lütfen çok hoş ürünler görüyoruz sitelerde ancak Xiaomi adı altında korsan ürünler olabiliyor..

yabuburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Konular
3

hknarik' Alıntı:
Arkadaşlar firmayı yakından takip eden ürünleri hakkında bilgisi olan bi katalog gibi bir şey hazırlayabilir mi lütfen çok hoş ürünler görüyoruz sitelerde ancak Xiaomi adı altında korsan ürünler olabiliyor..
fikir güzel hazırlamaya çalışacam inşallah bitince paylaşırım

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Ynt: Xiaomi Markasının Tüm Ürünlerİ

soruma cevap verenlere tesekkurler. wireless modem'i olan bi desktop kullanicisi icin cok da gerekli degil o zaman.

MI 4W cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üst Alt