Soru xiaomi markası sizi pişman etti mi?

ultio_23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eh işte
Cihazım
note 3
Konular
2
arkadaşlar xiaomi marka cep telefonu almadan önce büyük bi hevesle alıp kullandıktan sonra keşke almasaydım dediğiniz oldu mu? olduysa sebeplerini yazar mısınız?

napsterleard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
valla bıktım ya bir daha mı tövbe almam xiaomi .. bir çok marka kullandım aldım sattım ama en büyük rezilliği bu markada yaşadım şimdide leeco max2 denıcem şansıma artık

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
valla bıktım ya bir daha mı tövbe almam xiaomi .. bir çok marka kullandım aldım sattım ama en büyük rezilliği bu markada yaşadım şimdide leeco max2 denıcem şansıma artık
Zte z11 mini tavsiye edrim

nx512j cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Geçen yıl bu zamanlar mi 4 aldım. İlk zamanlar sadece performanstan yana pişman oldum. Cihaz snapdragon 801 ile kağnı gibiydi. 2. Ay 3 GB ram bildiğin şişti sistem de 200 mb ram boş kalmıştı, bildirim çubuğu bile kasa kasa iniyordu artık. Kısaca miui 7 ile bu cihaz çok can çekişti. Çok lag oluyordu. Sonra miui 8 geldi, cihaz Ferrari ye döndü. Şuan çok memnunum. Hızlı ve stabil ram sorunu yok boşta 1 GB ram kalıyor uygulamalar tıkanmiyor, multitasking çok iyi. Kamera süper. Pişman olacağını sanmıyorum şuan yazılımlari iyi. Pil sıkıntısı var bazı cihazlarda

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Geçen yıl bu zamanlar mi 4 aldım. İlk zamanlar sadece performanstan yana pişman oldum. Cihaz snapdragon 801 ile kağnı gibiydi. 2. Ay 3 GB ram bildiğin şişti sistem de 200 mb ram boş kalmıştı, bildirim çubuğu bile kasa kasa iniyordu artık. Kısaca miui 7 ile bu cihaz çok can çekişti. Çok lag oluyordu. Sonra miui 8 geldi, cihaz Ferrari ye döndü. Şuan çok memnunum. Hızlı ve stabil ram sorunu yok boşta 1 GB ram kalıyor uygulamalar tıkanmiyor, multitasking çok iyi. Kamera süper. Pişman olacağını sanmıyorum şuan yazılımlari iyi. Pil sıkıntısı var bazı cihazlarda
multi asking ne oluyor yeniyimde xiaomi de

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
multi asking ne oluyor yeniyimde xiaomi de
Aynı anda hem müzik çalarken web de gezinmek ordan uygulamayı kapatmadan WhatsApp a geçmek ordan onu da kapatmadan instagram a geçmek hadi biraz daha cilginlastiralim twitter a geçelim. Şimdi tekrar webe dönelim direk eski sayfayı açtıysa yeniden yüklemeden multitasking budur. Başarılı bi şekilde arkada tutmuş. Ram ve yazılım çok önemli bu konuda. Arkada hiç program tutamayan sistem bana göre çöptur

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Aynı anda hem müzik çalarken web de gezinmek ordan uygulamayı kapatmadan WhatsApp a geçmek ordan onu da kapatmadan instagram a geçmek hadi biraz daha cilginlastiralim twitter a geçelim. Şimdi tekrar webe dönelim direk eski sayfayı açtıysa yeniden yüklemeden multitasking budur. Başarılı bi şekilde arkada tutmuş. Ram ve yazılım çok önemli bu konuda. Arkada hiç program tutamayan sistem bana göre çöptur
Anladım android bey teşekkürler açıklayıcı bilgi için

Oyla:

tsugayu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Galaxy s3, s4, Note 3 LTE, lg g3 kullandım hep miui rom kuruyodum daha sonra mi4 aldım ondan da memnundum kamerası dışında şimdi mi5 kullanıyorum memnunum, bundan sonraki de mi6 olacak inşallah.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

KaracaKayhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karaca
Cihazım
Mi 5S
Konular
10
Mi 5s kullanıyorum ve kesinlikle dehşet bir cihaz ve note 5 ten buna geçtim İyiki de geçmişim diyorum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Verdiğiniz fiyata bakarak hicbirsekilde pişman etmeyecek cihaz su gibi akıyor herşeyi çok iyi sadece hoparlör sesi cok az daha yüksek olabilirdi ama sarj performans kamera kasa ekran iyiki aldım normalde 3 4 aya telefon değişen biriyim ama xiaomi mi5 ten hiç vazgecesim yok 7aydir kullanıyorum

Oyla:
Üst Alt