Yardım Xiaomi Leitzphone

Okyar Atilla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okyar
Cihazım
Xiaomi 17
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.0.303.WPEUXM.C07
Telefon Modeli
Xiaomi Leitzphone
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
Türkiye'de satılan bir model değil. IMEI tamiri yapmak mümkün müdür?

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Ben 17 ultra alırken satan arkadaşta buda vardı sadece arka kısmı dönüyor bi kaç kamera modu vardı leica edition gibi bişey yani arkadaşlar adam içinde aynı yazılım var demişti 5 bin TL farkı vardı o zaman bende uygun fiyat olanı aldım kamera kiti ile zaten bir farkı yok

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
17 ultra leica modelinde kamera etrafında oynar focus halkası var bildiğim kadarıyla
Kamerada Yazılımsal olarakda farklari var ama çok minimal anca cihazın ince ayrintili özelliklerine baktiginizda göreceğiniz farklar

Okyar Atilla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okyar
Cihazım
Xiaomi 17
Konular
1
Yorumlar için teşekkürler. Hepsi de telefonu tanımlamaya yönelik. Toplam olarak şöyle açıklama ekleyeyim: 17 Ultra kasası olsa da kamera özelliklerinde Leica'nın kendi yazılımı ile iki farklı Leica modeli simüle edilmiştir. Bu özellik 17 ultra da yok. Telefonu Hollanda Mİ stordan almıştım. Daha önce araştırdığımda Çin ve Hongkong da bir çok satıcıda satılıyor olması "Mİ" logosu yerine "Leica" logusu takılarak çakma olması ihtimalini düşündürdü. Ayrıca Çin tarafında pil 6800 mA ve bu değer Avrupa ülkelerinde ve bizde ithal izni olmayan değer. Uçağa da alınması yasak. İşlemci olarak snapdragon ve qualcomm seri haberleşme sistemi kullandığı için mediatek sürücüler için olan Maui Meta yazılımı ile repair yapmak mümkün değil. Daha da önemlisi Xiaomi leitzphone ( ticari adı budur) rom dosyasını Xiaomi paylaşmıyor. Dolayısıyla Qualcomm QFIL ile telefonun diag modunu açmak lazım ve RSA şifreleme olduğu için ücretsiz programlarla bir şey yapamazsın diye bazı web sitelerinde not düşmüşler. Yani işlem oldukça karmaşık ve riskli olduğu için elleyemedim. Daha önce yapan varsa konuyu mütaala etmek istemiştim.
Saygılarımla