Yorumlar için teşekkürler. Hepsi de telefonu tanımlamaya yönelik. Toplam olarak şöyle açıklama ekleyeyim: 17 Ultra kasası olsa da kamera özelliklerinde Leica'nın kendi yazılımı ile iki farklı Leica modeli simüle edilmiştir. Bu özellik 17 ultra da yok. Telefonu Hollanda Mİ stordan almıştım. Daha önce araştırdığımda Çin ve Hongkong da bir çok satıcıda satılıyor olması "Mİ" logosu yerine "Leica" logusu takılarak çakma olması ihtimalini düşündürdü. Ayrıca Çin tarafında pil 6800 mA ve bu değer Avrupa ülkelerinde ve bizde ithal izni olmayan değer. Uçağa da alınması yasak. İşlemci olarak snapdragon ve qualcomm seri haberleşme sistemi kullandığı için mediatek sürücüler için olan Maui Meta yazılımı ile repair yapmak mümkün değil. Daha da önemlisi Xiaomi leitzphone ( ticari adı budur) rom dosyasını Xiaomi paylaşmıyor. Dolayısıyla Qualcomm QFIL ile telefonun diag modunu açmak lazım ve RSA şifreleme olduğu için ücretsiz programlarla bir şey yapamazsın diye bazı web sitelerinde not düşmüşler. Yani işlem oldukça karmaşık ve riskli olduğu için elleyemedim. Daha önce yapan varsa konuyu mütaala etmek istemiştim.
Saygılarımla