Yardım xiaomi kişiler ve aramalar

lathenees

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
bende note 8 pro var ama google arama kişileri var. xiaominin kendi uygulamasını kullanmak istiyorum nasıl yapacağım

lathenees

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes
Cihazım
note 8 pro
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-14-16-05-33-360_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-14-16-05-33-360_com.android.settings.jpg
    190,3 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
twrp kurmayı bilmiyorum apk olarak yüklendiğimde crash yiyordu hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya twrp den kuracaksınız ya da custom rom kuracaksınız. Diğer türlü hep hata alırsınız evet

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
birdaha romla uğraşmak istemiyorum açıkçası sadece 2 uygulamayı geri getirip yoluma bakmak istiyorum
Cihazınız yeniden başlarken altta unlocked yazısı geliyor ise bl kilidiniz açıktır twrp yüklemek isterseniz de Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore bu konudaki TWRP işlemlerini yapmanız yeterlidir ve Rehber - MİUİ_11/12_Dialer bu konudan da MUIU 11 uyumlu olan zip dosyasını indirip flashlediğinizde orjnal mesajlaşma ve konuşma yüklenmiş olacaktır.

NOT: Burada yapacağınız her işlemden siz sorumlusunuzdur ben veya miuiturkiye forumu sorumlu değildir.

Oyla:

recepyildiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RECEP
Cihazım
REDMİNOTE 13PRO
Meslek
MUHASEBE
Konular
9
bende note 8 pro var ama google arama kişileri var. xiaominin kendi uygulamasını kullanmak istiyorum nasıl yapacağım
Vereceğim uygulamayi yükleyin probleminiz çözülecektir.Roma falan gerek yok.Direk apk kurun.

Vereceğim uygulamayi yükleyin probleminiz çözülecektir.Roma falan gerek yok.Direk apk kurun.

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
birdaha romla uğraşmak istemiyorum açıkçası sadece 2 uygulamayı geri getirip yoluma bakmak istiyorum
Hocam emin olun eu romun globalden farkı daha stabil olmasıdır. Ben telefonu aldıktan 6 ay sonra falan kurdum ama o zamana kadar da kurmadığıma pişman oldum

Oyla:

lathenees

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Hocam emin olun eu romun globalden farkı daha stabil olmasıdır. Ben telefonu aldıktan 6 ay sonra falan kurdum ama o zamana kadar da kurmadığıma pişman oldum
peki şöyle bişey var hindistan ve Endonezya romu nasıl?

Cihazınız yeniden başlarken altta unlocked yazısı geliyor ise bl kilidiniz açıktır twrp yüklemek isterseniz de Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore bu konudaki TWRP işlemlerini yapmanız yeterlidir ve Rehber - MİUİ_11/12_Dialer bu konudan da MUIU 11 uyumlu olan zip dosyasını indirip flashlediğinizde orjnal mesajlaşma ve konuşma yüklenmiş olacaktır.

NOT: Burada yapacağınız her işlemden siz sorumlusunuzdur ben veya miuiturkiye forumu sorumlu değildir.
burdan yaparken telefon verilerine bir şey olmuyor rom duruyor sadece twrp den 2 uygulama yüklemiş mi oluyorum?

crash yiyor..

twrp hiç kurmadım ve çok zor geldi ne yapacağımı bilemiyorum

Son düzenleme:
Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
peki şöyle bişey var hindistan ve Endonezya romu nasıl?

burdan yaparken telefon verilerine bir şey olmuyor rom duruyor sadece twrp den 2 uygulama yüklemiş mi oluyorum?

crash yiyor..

twrp hiç kurmadım ve çok zor geldi ne yapacağımı bilemiyorum
Hindistan ve Endonezya romları da global katergorisine girdiği için pek stabil sayılmaz. Twrp den sadece uygulamaları yüklemek isterseniz yine bl kilidini açmanız lazım ve verileriniz silinir. Hazır kilidi açmış ve herşey silinmişken eu rom kurmanız tavsiyemdir

Oyla:

lathenees

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Hindistan ve Endonezya romları da global katergorisine girdiği için pek stabil sayılmaz. Twrp den sadece uygulamaları yüklemek isterseniz yine bl kilidini açmanız lazım ve verileriniz silinir. Hazır kilidi açmış ve herşey silinmişken eu rom kurmanız tavsiyemdir
bendeki zaten eu rommuş.. sonradan farkettim

Oyla:
Üst Alt