Xiaomi Kamera Uygulaması İçerisinde Geleceğe Işık Tutan Detaylar Ortaya Çıktı!

Xiaomi’nin kamera uygulaması olan Miui Kamera uygulaması geliştiriciler tarafından incelendiğinde içerisinde bir çok gizli detay bulundu gelin isterseniz güncellemeler ile Xiaomi cihazlarımız hangi kamera iyileştirmelerini alacak gelecekte nasıl kameraya sahip cihazlar bizimle buluşacak bu detaylara yakından bakalım.
Özel Kişiselleştirilebilir Filigran
Xiaomi cihazlarımızla fotoğraf çektiğimizde isteğe bağlı kapatılabilen sol alt kısımdaki filigran artık özelleştirilebilecek.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

48MP Ultrapixel Kamera
Xiaomi’nin alt markası olarak yola devam edecek olan Redmi’nin ilk telefonunun 48MP Kameraya sahip olacağı zaten uzun zamandır konululuyordu. Ve Miui 10 Kamera içerisinde bulunan detaylar da bunu doğrular nitelikte. Çift Kameralı Ultrapixel odak teknolojisine sahip bir yapay zeka destekli cihaz ve cihazları yakın zamanda görmeye başlayacağız...

Okumaya devam et...

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Merhaba hocam ben a2 lite alacağım da acaba bu kamera güncellemeri a2 lite için de gelir mi 2 yıl boyunca bu konu hakkında bir fikriniz var mı?

Sıfır

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiamoi Mi Max 2
Konular
23
Merhaba hocam ben a2 lite alacağım da acaba bu kamera güncellemeri a2 lite için de gelir mi 2 yıl boyunca bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
a2 neyse de.. A2 Lite yetim evlat olacakmış gibime geliyor. Zaten bildiğim kadarıyla stock android var. Miui camera var mı ki?

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
a2 neyse de.. A2 Lite yetim evlat olacakmış gibime geliyor. Zaten bildiğim kadarıyla stock android var. Miui camera var mı ki?
Evet kamera olarak xiaomi kendi arayüzünü kullanıyor ben manuel olarak ayar yapıp kullanmayı severim ancak manuel olarak pek yapabileceğimiz bir şey yok maalesef artık moment pro kamera uygulaması falan kurarım alınca İnşallah umarım manuel focus destekliyordur.

Üst Alt