Aynen bende dün gece öğrendim amcamın oğlu abi Manuel ayarlar var dedi neredeyse hiç ışık olmayan bir ortamda Manuel ayarla çekim süresi 16 ve 32 olarak denedik resmen yeşil yapraklar ortaya çıktı aslında elimizdeki kamera oldukça iyiymiş fakat yazılımsal destekle daha iyi fotolar çıkabilirgurcano bey. Gece çekimlerde Manuel cekim yapmanızı tavsiye ederim .İphone ve Samsung gibi cihazlarda ışık yetersizliginden dolayi bile fotoğrafda kumlanma (noise) oluşturur. siz telefonun ekraninda net görürsünüz. Ama Pc ye attığinız zaman görüntüde oynama yaptığınız zaman şok'a uğrarsınız. Dslr makinaların Bile 14-16 18-21 megapiksel (mp) otomatik modda ışıkta yetersiz kalabiliyor.Yani demem şu ki Manuel pozlama Kadraj Çekimini Ögrenmenizde size fayda var . Işık ne kadar yetersiz Kalırsa siz iso'yu Arttırın . Işık ne kadar fazlaysa İso'yu Düsürün . İyi forumlar dilerim. Sağlıcakla Kalın .
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben mi 5 kullanıyorum babam note 4 kullanıyor çekip bakıyoruz note 4 karanlık çekiyor
gurcano bey. Gece çekimlerde Manuel cekim yapmanızı tavsiye ederim .İphone ve Samsung gibi cihazlarda ışık yetersizliginden dolayi bile fotoğrafda kumlanma (noise) oluşturur. siz telefonun ekraninda net görürsünüz. Ama Pc ye attığinız zaman görüntüde oynama yaptığınız zaman şok'a uğrarsınız. Dslr makinaların Bile 14-16 18-21 megapiksel (mp) otomatik modda ışıkta yetersiz kalabiliyor.Yani demem şu ki Manuel pozlama Kadraj Çekimini Ögrenmenizde size fayda var . Işık ne kadar yetersiz Kalırsa siz iso'yu Arttırın . Işık ne kadar fazlaysa İso'yu Düsürün . İyi forumlar dilerim. Sağlıcakla Kalın .
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotoğraf yarışması için de güzel fotoğraflar çekinTeşekkürler, deneyeceğim.
Yani bu dediğiniz olay gercekten imkansız . Redmi note 4 'ün (mtk) (sd,)
Telefonları karanlık cekmez İşin ustasından duyun isterseniz Escobar1945