Sohbet Xiaomi isyanı

jeo021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
no name
Cihazım
none
Konular
0
Hocam ben Mi Note 10 Pro 8 256 cihazı Irak'tan 3200 TL'ye aldım. Aynı cihazın TR fiyatı 6800 TL. 300 400 TL daha pahalı satan yer neresiyse söyleyin oradan alalım sonraki telefonlarımızı.

Ayrıca arkadaşlar şebekenin zayıflamasının IMEI Repair ile uzaktan yakından alakası yok. İşini bilmeyen kişilere imei attırırsanız şebeke sorunu yaşamaya başlarsınız. Ancak bu işi profesyonel şekilde yapan ve onlarca referansı bulunan kişiler mevcut. Yanlış bilgi veren şahıslara rağbet etmeyin.
Irak'a gidip alma sansın varsa tabiki daha mantıklı. Kendi cihazım için konusuyorum ( mi note 10 lie 128gb) Tr amazon fiyatı 3500 tl ayrıca kart kampanyaları ile 100 tl para puan kazanma şansı var, Ben ise 2750 tl ye orijinal şarj cihazı olmadan ve kutusuz sekilde aldım. arada 650-750 tl arası fark var, imei işleminden sonra telefonun tek hata düşmesi, sertifika problemleri gibi problemlerin yanında 2 yıl tr garantisi ve sıkıntısız kullanımı kıyaslayınca aradaki fiyat farkına değmiyor. Tekrar belirtiyorum imei işleminden sonra tek hata düşeceğini söyleseydi çakal telefoncu arada %50 fark olsada almazdım. Arz talep meselesi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

netflix problemi için aşağıdaki videoyu izleyin

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Irak'a gidip alma sansın varsa tabiki daha mantıklı. Kendi cihazım için konusuyorum ( mi note 10 lie 128gb) Tr amazon fiyatı 3500 tl ayrıca kart kampanyaları ile 100 tl para puan kazanma şansı var, Ben ise 2750 tl ye orijinal şarj cihazı olmadan ve kutusuz sekilde aldım. arada 650-750 tl arası fark var, imei işleminden sonra telefonun tek hata düşmesi, sertifika problemleri gibi problemlerin yanında 2 yıl tr garantisi ve sıkıntısız kullanımı kıyaslayınca aradaki fiyat farkına değmiyor. Tekrar belirtiyorum imei işleminden sonra tek hata düşeceğini söyleseydi çakal telefoncu arada %50 fark olsada almazdım. Arz talep meselesi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

netflix problemi için aşağıdaki videoyu izleyin

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
TR fiyatı ile Yurtdışı arasında 750 lira olsa kimse yurtdışı almaz ki hocam maalesef siz yanlış bir karar almışsınız :( biz alırken aradaki fark bir cihaz parası yine ben 3500 liraya aldım mi note 10 128 gb. Media Markt da 6400 fiyatı var. Kayıp çalıntı ekran kırılması içinde ayrı paket istiyorlar 500 lira sana 7 bin liraya getiriyor telefonu. 3500 e alırım cami da kırılsa 1000 liraya yaptırırım yine kâr mantığı ile bu şekilde alım yapıyoruz. 300 400 değil 750 800 fark için bile yurtdışı kimse almasın

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Benim elimde imei repair işlemi görmüş bir mi note 10 var.1-1.5aydir sahibiyim.Twrp ile format attigimda netflix oto yüklü gelmisti.Neyse kullaniyorum falan.Hic guncelleme almamasi dikkatimi çekti.Play store bir girdim.Ariyorum ama bulamiyorum neyse google dan bir şekilde buldum.Bir baktim uyumlu değil diyor.Cok sasirdim yemin ederim.daha yeni cihaz nasil uyumlu olmaz.Biraz arastirayim dedim.Herkes apk kurun vb. Seyler demis.Bunlar bana çok saçma geldi.2019 sonu çıkan neredeyse 2020 model bir cihazda böyle bir sey olması canimi sıktı.Oyle bakarken play protect sertifikamin olmadığını gördüm.Ona daha da çok canım sıkıldı.Telefonum da root yokmuş ondan dolayi bir çözüm de bulamadim.(root checkerdan baktim)Yani biraz canım sıkkın.Bir akıl verin.Cok uzun oldu.Basinizi agrittim.Saygilar sevgiler.Bu sertifika olmaması baska problemleri getirir mi bilmiyorum.Sistem guncellemeleri vb gibi.
Hocam magiske girip ayarlardan magisk hide ı açıyorsunuz. Magiski kapayıp açıyorsunuz ayarların bir üst seçeneğinde magisk hide yazıyor ona basıp Google play hizmetlerini seçin, 3 noktaya basıp sist uyg göster deyin Google playi seçin. Google play ile Google play hizmetlerinin verisini silin Google playin güncellemelerini kaldırıp yeniden başlatın telefonu. Google playi açıp ayarlardan sürümüne tıklayın guncelleyecek kendini. Sonra açıp Netflix yazın indirin. Note 6 pro ve Mi 9t proda bu işlemle indirdim.
Hocam root atın attıktan sonra bunu uygulayın Netflix gelir, hemen gelmezse bir kez daha yeniden başlatın gelir. Roottan korkmayın :)

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
Hocam root atın attıktan sonra bunu uygulayın Netflix gelir, hemen gelmezse bir kez daha yeniden başlatın gelir. Roottan korkmayın :)
Valla cekiniyorum açıkcasi.Benim cihazımda root yoksa neden twrp ile format attigimda magisk manager geldi acaba?Ama tikladigimda acilmiyordu.Uygulama ekrani gelmeden atiyordu uygulamadan.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Valla cekiniyorum açıkcasi.Benim cihazımda root yoksa neden twrp ile format attigimda magisk manager geldi acaba?Ama tikladigimda acilmiyordu.Uygulama ekrani gelmeden atiyordu uygulamadan.
Global romda twrp kalıcı olması için magisk flaslamak lazım. Sizde twrp duruyorsa root da olması lazım. Root yoksa magisk 20.4 ü flaslarsiniz bitti basit yani :)

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
Global romda twrp kalıcı olması için magisk flaslamak lazım. Sizde twrp duruyorsa root da olması lazım. Root yoksa magisk 20.4 ü flaslarsiniz bitti basit yani :)
Root checker adlı uygulamayi indirdim ve yok dedi.Twrp yi de suradan biliyorum; telefonu sıfırlamak istedigimde imei nin gitmemesi için oradan sıfırlamak gerekiyormuş.Oyle öğrendim.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Root checker adlı uygulamayi indirdim ve yok dedi.Twrp yi de suradan biliyorum; telefonu sıfırlamak istedigimde imei nin gitmemesi için oradan sıfırlamak gerekiyormuş.Oyle öğrendim.
recovery menüsünde sadece wipe data mı var yoksa bölümler halinde install, wipe,mount seçenekleri mi var ?

abdew

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Hocam ben Mi Note 10 Pro 8 256 cihazı Irak'tan 3200 TL'ye aldım. Aynı cihazın TR fiyatı 6800 TL. 300 400 TL daha pahalı satan yer neresiyse söyleyin oradan alalım sonraki telefonlarımızı.

Ayrıca arkadaşlar şebekenin zayıflamasının IMEI Repair ile uzaktan yakından alakası yok. İşini bilmeyen kişilere imei attırırsanız şebeke sorunu yaşamaya başlarsınız. Ancak bu işi profesyonel şekilde yapan ve onlarca referansı bulunan kişiler mevcut. Yanlış bilgi veren şahıslara rağbet etmeyin.
Benim de işini düzgün yapan bir telefoncuya ihtiyacım var kimi önerebilirsiniz?

zgrsrtbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
redmi note9 pro
Meslek
Öğrenci(ÜNİ)
Konular