- Adım
- no name
- Cihazım
- none
- Konular
- 0
Irak'a gidip alma sansın varsa tabiki daha mantıklı. Kendi cihazım için konusuyorum ( mi note 10 lie 128gb) Tr amazon fiyatı 3500 tl ayrıca kart kampanyaları ile 100 tl para puan kazanma şansı var, Ben ise 2750 tl ye orijinal şarj cihazı olmadan ve kutusuz sekilde aldım. arada 650-750 tl arası fark var, imei işleminden sonra telefonun tek hata düşmesi, sertifika problemleri gibi problemlerin yanında 2 yıl tr garantisi ve sıkıntısız kullanımı kıyaslayınca aradaki fiyat farkına değmiyor. Tekrar belirtiyorum imei işleminden sonra tek hata düşeceğini söyleseydi çakal telefoncu arada %50 fark olsada almazdım. Arz talep meselesi...Hocam ben Mi Note 10 Pro 8 256 cihazı Irak'tan 3200 TL'ye aldım. Aynı cihazın TR fiyatı 6800 TL. 300 400 TL daha pahalı satan yer neresiyse söyleyin oradan alalım sonraki telefonlarımızı.
Ayrıca arkadaşlar şebekenin zayıflamasının IMEI Repair ile uzaktan yakından alakası yok. İşini bilmeyen kişilere imei attırırsanız şebeke sorunu yaşamaya başlarsınız. Ancak bu işi profesyonel şekilde yapan ve onlarca referansı bulunan kişiler mevcut. Yanlış bilgi veren şahıslara rağbet etmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
netflix problemi için aşağıdaki videoyu izleyin
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız