Xiaomi iPhone 6 Plus'la dalga geçti

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, Apple'ın gözde modeli iPhone 6 Plus'la dalga geçtiği bir video yayımladı.
Çin'den gelen Apple haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ancak bu bir iPhone kopyalama haberi değil. Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, Apple'ın kamera çıkıntısıyla dalga geçtiği bir video yayımladı.

[size=medium][font=proximanovabold, 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]İPHONE 6 PLUS'A TAVAYLA VURDULAR :)

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Xiaomi tarafından tanıtımı yapılan, Xiaomi Mi Note için hazırlanan videoda iPhone 6 Plus'a bir tava ile vuruluyor. iPhone 6 Plus'ın kamera çıkıntısına dikkat çekilen videoda, telefona tavayla vurulduktan sonra ekrana Xiaomi'nin yeni modeli geliyor.

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]YİNE İPHONE'U KULLANDI

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, daha önce iPhone modellerini kopyaladığı için çok eleştirilmişti. Şirket bu sefer de iPhone'ları kullanarak bir tanıtım filmi çekmiş oldu.

[font=proximanovabold, 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]APPLE KOPYALAMALARDAN RAHATSIZ
[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Daha önce Xiaomi firmasının Apple ürünlerini kopyalamasından sonra mağazalarını da kopyalamaya başlaması Apple'ı açıklama yapmaya itmişti. Apple yaptığı açıklamayla kopyalamalardan rahatsız olduğunu açıklamıştı.

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][video=dailymotion]http://videonuz.cdn.gostream.nl/flv/flvideo/xiaomi-iphone-6-plus-la-dalga-gecti.mp4[/video]

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
eğlenceli bir video olmuş.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Geçen hafta 15 Ocak'taki lansmanda gösterdiler bu videoyu. Burada da yayınlandı diye hatırlıyorum.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayınlanıdysa bilmiyordum hocam daha yeni gördüm. :)

Üst Alt