HyperOS Xiaomi HyperOS - Bootloader Kilit Açma Kuralları Güncelleme Duyurusu

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329
Sevgili Xiaomi Hayranları,
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kişisel cihazları, arabaları ve akıllı ev ürünlerini tek bir akıllı ekosisteme bağlamak için tasarlanmış ve uyarlanmış İnsan Odaklı bir İşletim Sistemi olan Xiaomi HyperOS , güvenliğe büyük önem veriyor.

Kullanıcılarımıza güvenli ve istikrarlı bir deneyim sağlamak amacıyla, önyükleyici (bootloader) kilidini açma izni yalnızca Xiaomi HyperOS'a yükseltme sonrasında belirli kullanıcılar tarafından kullanılabilecektir. Ancak önyükleyicinin kilidinin açılması, Xiaomi HyperOS çalıştıran cihazların güvenliğini tehlikeye atabilir ve veri sızıntısına yol açabilir. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!

Kilit açma kuralları aşağıdaki gibidir:
-
Normal kullanıcılar için, önyükleyiciyi kilitli bırakmanız (varsayılan durum) ve kilidini açmamanız önemle tavsiye edilir.

- Telefonlarını özelleştirmek isteyen ve cihazların kilidini açmayla ilgili risklerin tamamen farkında olan meraklılar için, Xiaomi Topluluğu aracılığıyla kilit açma iznine başvurabilirsiniz. Lütfen yakında Uygulama üzerinden erişilebilecek olan Xiaomi Topluluğundaki uygulama portalını takip etmeye devam edin ve başvuru kuralları başvuru sayfasına göre belirlenecektir.

- MIUI 14 gibi önceki işletim sistemleri hala kilit açma özelliğini koruyor. Kullanıcılar, cihazlarının kilidini açık bırakırlarsa artık Xiaomi HyperOS güncellemelerini alamayacaklar. Xiaomi HyperOS güncellemelerini almak için lütfen satış sonrası servis ile iletişime geçin.

Xiaomi HyperOS'un cihaz yükseltme sırası, kapsamlı ürün geliştirme sürecine bağlıdır; lütfen sabırlı olun ve cihazın yükseltilmesini bekleyin.

Anlayışınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

Birlikte daha iyiyiz

Xiaomi Topluluğu

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
HyperOs kilidi açmak için link veya rehber var mı görsel olarak?

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Bence herşey oturana kadar bu yazılım yuklenmemeli,imei atilmis cihazlar için sıkıntı yaratabilie

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31

mehmetemn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
K20 Pro
Konular
0
Şuan için hyperos bootloader bypass mevcut yapılabiliyor yeni çinden gelen hyper os yüklü k60 cihazıma yaptım ama 168 saat beklemek yine zorunluluk olarak duruyor.

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Sevgili Xiaomi Hayranları,
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kişisel cihazları, arabaları ve akıllı ev ürünlerini tek bir akıllı ekosisteme bağlamak için tasarlanmış ve uyarlanmış İnsan Odaklı bir İşletim Sistemi olan Xiaomi HyperOS , güvenliğe büyük önem veriyor.

Kullanıcılarımıza güvenli ve istikrarlı bir deneyim sağlamak amacıyla, önyükleyici (bootloader) kilidini açma izni yalnızca Xiaomi HyperOS'a yükseltme sonrasında belirli kullanıcılar tarafından kullanılabilecektir. Ancak önyükleyicinin kilidinin açılması, Xiaomi HyperOS çalıştıran cihazların güvenliğini tehlikeye atabilir ve veri sızıntısına yol açabilir. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!

Kilit açma kuralları aşağıdaki gibidir:
-
Normal kullanıcılar için, önyükleyiciyi kilitli bırakmanız (varsayılan durum) ve kilidini açmamanız önemle tavsiye edilir.

- Telefonlarını özelleştirmek isteyen ve cihazların kilidini açmayla ilgili risklerin tamamen farkında olan meraklılar için, Xiaomi Topluluğu aracılığıyla kilit açma iznine başvurabilirsiniz. Lütfen yakında Uygulama üzerinden erişilebilecek olan Xiaomi Topluluğundaki uygulama portalını takip etmeye devam edin ve başvuru kuralları başvuru sayfasına göre belirlenecektir.

- MIUI 14 gibi önceki işletim sistemleri hala kilit açma özelliğini koruyor. Kullanıcılar, cihazlarının kilidini açık bırakırlarsa artık Xiaomi HyperOS güncellemelerini alamayacaklar. Xiaomi HyperOS güncellemelerini almak için lütfen satış sonrası servis ile iletişime geçin.

Xiaomi HyperOS'un cihaz yükseltme sırası, kapsamlı ürün geliştirme sürecine bağlıdır; lütfen sabırlı olun ve cihazın yükseltilmesini bekleyin.

Anlayışınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

Birlikte daha iyiyiz

Xiaomi Topluluğu
eline sağlık hocam

metoo61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metn
Cihazım
13 ultra
Konular
4

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
Merhaba,okudum ve anladığım şu ki,şuan bootladeri açık olanlar için sorun yok güncellemede,ama xyperos geldikten sonra bootladeri açık olanlara güncelleme yok,doğru mu anlamışım?teşekkürler

Üst Alt