HyperOS Xiaomi HyperOS 3 duyuru tarihi açıklandı: Android 16 geliyor

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
10
Ayrılıyorum bu forumdan kimse kimseyi bir tarafına takmıyor bilende yazmıyor bilmeyende herkes işine geldiği gibi kalin sağlıcakla.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ayrılıyorum bu forumdan kimse kimseyi bir tarafına takmıyor bilende yazmıyor bilmeyende herkes işine geldiği gibi kalin sağlıcakla.
Güle güle, siz de sağlıcakla kalın ama hemen altınızdaki mesajda cevap verilmiş... ( link ) Hoş hemen arkasından bir bilen cevap verse falan demişsiniz demek yine anlamadınız. Verdiğim linke bir bakın... Tabii bunlar da tahmini tarihler, kesin değil. Kesinleştiğinde bile kullandığınız rom sürümüne göre değişiklik olur. Yani China daha hızlı alır, global hızlı olur, Tayvan hızlı olur ama TR rom, EEA rom yavaş olur gibi. Roma güncelleme gelse bile tarih vcihazdan cihaza da değişir. Aynı romu aynı cihazda kullanan iki kişiye aynı güncelleme farklı tarihlerde gelebilir. Yani özetle sorunuzun cevabı yok, kimse net cevap veremez.

Eğer soru beta programına katılmaksa o iş zaten geçen yıl bitti. Sadece bu sürümler var artık.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
Beklentisi yüksek olanları biraz üzeceğim ama xiaomi nin global sitesindeki ekran görüntüsüne göre arama mesaj uygulaması yine google gelecek gibi gözüküyor. Sitedeki en son güvenlik kısmının anlatıldığı yerde, ortadaki telefonda gözüküyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
50
Beklentisi yüksek olanları biraz üzeceğim ama xiaomi nin global sitesindeki ekran görüntüsüne göre arama mesaj uygulaması yine google gelecek gibi gözüküyor. Sitedeki en son güvenlik kısmının anlatıldığı yerde, ortadaki telefonda gözüküyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Xiaomi' den yüksek beklentisi olanlar kimlerdir hakikaten merak ettim şimdi. giggle~~

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
Xiaomi' den yüksek beklentisi olanlar kimlerdir hakikaten merak ettim şimdi. giggle~~
Bu konuda mı başka bir yerde mi hatırlamıyorum, bazı vatandaşlar hyperos 3 ün mi arama ve mesajlar uygulaması ile gelme olasılığının çok yüksek olduğunu söylüyorlardı, onlara ithafen yazdım ben.

Benim şimdi asıl merak ettiğim konu bootloader kilidi, hyperos 3 te açılabilir olacak mı yoksa kökten mi kapatacaklar?

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Bu konuda mı başka bir yerde mi hatırlamıyorum, bazı vatandaşlar hyperos 3 ün mi arama ve mesajlar uygulaması ile gelme olasılığının çok yüksek olduğunu söylüyorlardı, onlara ithafen yazdım ben.

Benim şimdi asıl merak ettiğim konu bootloader kilidi, hyperos 3 te açılabilir olacak mı yoksa kökten mi kapatacaklar?
Kökten kapatırlar gibi geliyor bana

Üst Alt