Yardım Xiaomi Hybrid Pro 2

xenom0rphe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuğberk
Cihazım
iPhone 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
000
Telefon Modeli
Hybrid Pro 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. N11'de Proplus Market (Samtel) Adlı satıcıdan Hybrid Pro 2 aldım ama orijinal mi değil mi bilmiyorum bu ilk Xiaomi ürünüm. İnternetten araştırdım da barkodu kazıyın falan yazıyor ama kazıyacak yer bulamadım. Yardımcı olabilecekler var mı? Teşekkürler.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bulamadım.

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Hocam ben de en son hybrid pro 2'yi satın aldım kutudan 1.si çıktı ve orijinal olduğunu sanmıyorum sesi berbat :) O günden beridir internetten bir şey almıyorum.Kulaklığınız orijinal midir bilmiyorum ama şüpheniz varsa iade edin bence.

Oyla:

xenom0rphe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuğberk
Cihazım
iPhone 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de en son hybrid pro 2'yi satın aldım kutudan 1.si çıktı ve orijinal olduğunu sanmıyorum sesi berbat :) O günden beridir internetten bir şey almıyorum.Kulaklığınız orijinal midir bilmiyorum ama şüpheniz varsa iade edin bence.
Aklıma düşürdün bak şimdi ama satıcı ve site ile ilgili şikayet bulamadım hiç. Kutu üzerindeki kare kodu okutunca böyle bir link çıkıyor fakat açılmıyor:

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Aklıma düşürdün bak şimdi ama satıcı ve site ile ilgili şikayet bulamadım hiç. Kutu üzerindeki kare kodu okutunca böyle bir link çıkıyor fakat açılmıyor:

Hocam benim satın aldığım mağazada da şikayet yoktu hiç oyüzden daha bi garipsemiştim :)

Oyla:

xenom0rphe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuğberk
Cihazım
iPhone 6
Konular
1
Hocam benim satın aldığım mağazada da şikayet yoktu hiç oyüzden daha bi garipsemiştim :)
Sabahtan beri müzik dinliyorum ve PUBG girip test yaptım. Ses kalitesi gayet iyi ve çok güzel ses kasılıyor. Sanırım orijinal, orijinal değilse de Ear Pods'dan kesinlikle daha iyi iade etmeyeceğim :D

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Sabahtan beri müzik dinliyorum ve PUBG girip test yaptım. Ses kalitesi gayet iyi ve çok güzel ses kasılıyor. Sanırım orijinal, orijinal değilse de Ear Pods'dan kesinlikle daha iyi iade etmeyeceğim :D
Ben de earpods kullanıyordum yorumlar da bu kulaklığın daha iyi olduğu söyleniyordu ben de alayım dedim ve aldım earpodsun 4 te 1 i etmez hocam.Şansınıza orijinal gelmiş güle güle kullanın :)

Oyla:

xenom0rphe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuğberk
Cihazım
iPhone 6
Konular
1
Ben de earpods kullanıyordum yorumlar da bu kulaklığın daha iyi olduğu söyleniyordu ben de alayım dedim ve aldım earpodsun 4 te 1 i etmez hocam.Şansınıza orijinal gelmiş güle güle kullanın :)
Sanırım öyle olmuş çünkü Ear Pods'u ben de çok beğeniyordum bozulunca arayışa girdim farklı kulaklık almak istedim ve dediğin gibi orijinal sanırım. Teşekkürler hocam sağ ol yorumların için.

Oyla:
Üst Alt