Sohbet xiaomi hybrid kulaklık

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
7 dolara Piston 3 alamazsınız. Özel kuponlarınız yoksa tabi.
Piston 2, Xiaomi'nin bas sesler açısından en iyi kulaklığıdır. Ancak konfor konusunda biraz sıkıntılı. Uzun zaman kulağınıza takarsanız rahatsız edebiliyor. Piston 3 konfor açısından ondan daha iyidir. Piston Hybrid ise hem bas sesler hem konfor açısından Piston 3'ten daha iyidir. Yani sıralama yapacak olursak Piston Hybrid en iyisidir diyebiliriz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
7 dolara Piston 3 alamazsınız. Özel kuponlarınız yoksa tabi.
Piston 2, Xiaomi'nin bas sesler açısından en iyi kulaklığıdır. Ancak konfor konusunda biraz sıkıntılı. Uzun zaman kulağınıza takarsanız rahatsız edebiliyor. Piston 3 konfor açısından ondan daha iyidir. Piston Hybrid ise hem bas sesler hem konfor açısından Piston 3'ten daha iyidir. Yani sıralama yapacak olursak Piston Hybrid en iyisidir diyebiliriz.

Özel kupon olmadan aliexpressten getirttim siparis verdim 1 ay önce 1 hafta önce geldi simdi 8-9 arasi olmus ama ben 7ye aldım yalan bilgi vermiyorum hocam

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Özel kupon olmadan aliexpressten getirttim siparis verdim 1 ay önce 1 hafta önce geldi simdi 8-9 arasi olmus ama ben 7ye aldım yalan bilgi vermiyorum hocam
Hocam ben yalan bilgi veriyorsunuz demedim. 3-5 dolara da Piston 3, Piston Hybrid satılıyor. Tabi gerçek değil. Sahte pistonlar.

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Hocam ben yalan bilgi veriyorsunuz demedim. 3-5 dolara da Piston 3, Piston Hybrid satılıyor. Tabi gerçek değil. Sahte pistonlar.

Öyle diyorsanız öyledir hocam

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31

Haklısınız benim kulaklik basic edition modeliymis açıklamasına piston 3 yazmışlar o sebepten karıştırmışım affoluna

Üst Alt