Kutusuz mi5s lerde bazi sikintilar hususlar var diyordunuz onlar nedir acaba hocam kutusuz almayi dusunuyordumda benbu hafta teslim edilecek cihazlar gelmeye başladı.
işlemlerine de başladım.
ancak inanılmaz yoğun oluyor bu xiaomi imei işlemleri. bootlaoder açtıktan sonrası kolay da açması çok zor.
16 hesabım var ama cihazlar hesap beğenmiyor doluyor vs.
cam koruma ve kılıf satan arkadaşlar alınmasın gücenmesin ama
bir cam korumaya 20tl vermeye son, hatta 10tl de vermeye son.
cihazların yanında artık kılıf ve cam koruma da veriyorum.
Benim cihaz satıp da kılıf cam vs almayanlar da ufak ücretlerle toptan istedikleri cam ve kılıfı toptan alabilirler.
Teferruati cokmus bunla ugrasilmaz sagolunilk mesajda yazıyor.
imei veriyorsunuz, stable global o en için en güncel ne ise o rom ile kuruluyor ve gönderiliyor.
bootloader kilit açılmaz bilgisayardan,
rom yüklenmez, güncelleme almaz, fabrika ayarına dönmez.
bunları sadece box denilen bir alet ile yaparız bu cihazlara. diyelim kullandınız, üst üste de güncellemeler birikti, yılda iki kere güncelleme yaptırmak isteseniz her seferde o box denilen alete bağlanacak ve 30 40tl ücreti olacak.
güncelleme benim için önemli değil,
mi hesap da umurumda değil,
demiyorsanız o cihazlara yönelmiyorsunuz.
250-300tl daha yüksek ücreti ile sıfır kutulu ve garantili ürün veriyorum.
kutusuzlarda garanti 3 gün. Diğer birçok satıcının yaptığı gibi ben sattım gerisine karışmam mantığı bu kutusuzlarda da geçerli. Konsinye ürün bunlar çünkü.
Teşekkür ederim cevap için. Siz getirtmeyi düşünmüyorsunuz sanırım.ücreti 70 80tl karşılığı olma ihtimali yüksek. kirin 950 955 için mümkün olan birşey.