Satış Xiaomi, Huawei, LeEco, Zte, Meizu listesi şok fiyatla kılıf cam koruma da geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
mi note2 4/64
ön ödeme : 1900tl
140tl kapora, teslimatta 1900tl ödeme

mi note2 6/128
ön ödeme : 2140tl
kapora : 150tl, teslimatta 2140tl

mi mix için fiyat vermeyeyim daha iyi. bulunmaz hint kumaşı bir telefon oldu. beklediğimin çok üstünde fiyatlar. 800 900 hatta 1000 dolarlar konuşuluyor. Bir haftada 18 milyon mi5 satan fabrikanın ayda 10000 tane mi mix üreteceği dedikodusunu bir pazarlama stratejisi olarak gördüm ama bir nebze doğruluk payı var.

256gb 1250 dolarlarda. çin halk cumhuriyeti 1.7 milyar vatandaşının yarısı 6 ayda bir telefon değiştirirmiş. Çin ve hint ne kadar fakir ülkeler desek de çan eğrisi Gauss eğrisi adı altında bir istatistik terimi vardır. ne kadar fakir olursa olsun bu cihazı alacak hala yüzbinlerce Çin'linin önce doymasını bekleyeceğiz sanırım ki xiaomi fabrika çıkış fiyatı düşsün biraz. Başka kanallar araştırıyorum Avrupa sitelerinde daha ucuz ama hepsi aralık'ta kargolanacak şimdi ödeseniz bile diye notlar düşmüşler.

benim taktik de aslında avrupa satış siteleri taktiğidir. oralarda yeni çıkan modellere ucuz fiyat verirler paraları toplarlar ama kargoya verilme süresi 1 2 ayı buluyor. ne zaman kar edecekleri fiyata düşünce o zaman Çin'den çekip, avrupa stoklara sokarlar, sonra kargolarlar. benim sistemden daha da zalimdir.

acele isteyenlere net fiyat veririm.

Son düzenleme:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
mi note2 4/64
ön ödeme : 1900tl
140tl kapora, teslimatta 1900tl ödeme

mi note2 6/128
ön ödeme : 2140tl
kapora : 150tl, teslimatta 2140tl

mi mix için fiyat vermeyeyim daha iyi. bulunmaz hint kumaşı bir telefon oldu. beklediğimin çok üstünde fiyatlar. 800 900 hatta 1000 dolarlar konuşuluyor. Bir haftada 18 milyon mi5 satan fabrikanın ayda 10000 tane mi mix üreteceği dedikodusunu bir pazarlama stratejisi olarak gördüm ama bir nebze doğruluk payı var.

256gb 1250 dolarlarda. çin halk cumhuriyeti 1.7 milyar vatandaşının yarısı 6 ayda bir telefon değiştirirmiş. Çin ve hint ne kadar fakir ülkeler desek de çan eğrisi Gauss eğrisi adı altında bir istatistik terimi vardır. ne kadar fakir olursa olsun bu cihazı alacak hala yüzbinlerce Çin'linin önce doymasını bekleyeceğiz sanırım ki xiaomi fabrika çıkış fiyatı düşsün biraz. Başka kanallar araştırıyorum Avrupa sitelerinde daha ucuz ama hepsi aralık'ta kargolanacak şimdi ödeseniz bile diye notlar düşmüşler.

benim taktik de aslında avrupa satış siteleri taktiğidir. oralarda yeni çıkan modellere ucuz fiyat verirler paraları toplarlar ama kargoya verilme süresi 1 2 ayı buluyor. ne zaman kar edecekleri fiyata düşünce o zaman Çin'den çekip, avrupa stoklara sokarlar, sonra kargolarlar. benim sistemden daha da zalimdir.

acele isteyenlere net fiyat veririm.

Bu kötü oldu işte. Biz bu mi mix için daha çok bekleyeceğiz galiba. Koray bey peki almak istesek ne kadar gözden çıkarmamız lazım mi mix için ? ona göre bir yol haritası çizeyim.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
ilk mesajı mümkün olduğunca sadeleştirmeye çalıştım. oraya da ekledim fiyat.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
ilk mesajı mümkün olduğunca sadeleştirmeye çalıştım. oraya da ekledim fiyat.

İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim, fiyat tahminimden de yüksek, 2300,2500 tl arası tahmin ediyordum ben fakat dediğiniz gibi, üretim sıkıntısı ve büyük ilgi fiyatı tırmandırdı. Biraz beklemekte fayda var sanırım. Hakkınızı helal edin. Saygılar.

janjan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
2
mi note2 6/128 tahmini teslim süresi nedir acaba ?

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
25-35 gün

yavuzkudret

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kudret
Cihazım
Mi 5s
Konular
10
6/128 dediğin çin versiyonu mu global olanımı Koray

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
iki farklı mi note2 var.

gsmarena'da şu anda tek mi mix var, şebeke standart B8 ve B20 yok diğer tüm xiaomi'ler gibi.

mi note2 de tek versiyon koymuşlar ve o da muhtemelen global sürüm çünkü içinde bir dünya BAND var.

yavuzkudret

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kudret
Cihazım
Mi 5s
Konular
10
Yani 2140 global versiyonun fiyatı mı demek oluyor?

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
2140 çin,
2490 global.

ayrı 3 model var mi note2 için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt