Xiaomi Hindistan'da telefon üretecek

Xiaomi, kısa süre önce girdiği Hindistan pazarındaki talepten bir hayli memnun kalmıştı. Bizzat Hugo Barra, Hindistan'ın akıllı telefon satışı için muazzam bir pazar olduğunu söylemiş ve önümüzdeki 5 yıl içinde bu ülkenin, akıllı telefonlar için çok daha büyük bir pazar haline geleceğine dikkat çekmişti.

Hindistan'daki bu başarının ardından, Xiaomi'nin Hindistan'da akıllı telefon üretmeyi planladığı konuşuluyor. Hindistan'ın önde gelen haber sitelerinden NDTV, Xiaomi'nin Hindistan'daki en üst düzeydeki temsilcisi olan Manu Jain'e dayandırdığı haberinde, “Firma, Hindistan’da üretim yapmak için etüd araştırmaları yapıyor” ifadelerine yer verdi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

“Üretimimizin Çin dışına taşması gerektiğini hep düşünüyorduk. Bununla birlikte şu an için Hindistan bizim açımızdan o denli önemli bir noktaya oturmuş bulunuyor ki, burada kendi fabrikamızı kurarak akıllı telefonlarımızı üretmek üzere düşünceler edinmiş bulunuyoruz” diyen Jain, Xiaomi’nin bu konudaki kararının 6 aydan önce netleşmeyeceğini ifade etti.

Darısı bizim başımıza inşallah. Burada da böyle bir adım atılsa da gümrük vergisi, özel tüketim vergisi, nakliye ücreti, aracı firma karı bizim sırtımıza binmese ve biz de ucuza güzel telefon alabilsek...

Kaynak: http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/xiaomi-considering-manufacturing-phones-in-india-610635

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78
Cvp: Xiaomi Hindistan'da telefon üretecek

Teşekkürler,
@golgeadamm

Paylaşım güzel dileğinizde güzel,umarım burayada bir üretim tesisi açarlar,fakat çok zor....

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: Xiaomi Hindistan'da telefon üretecek

MGM Barut pid=11522 dateline=1413986261' Alıntı:
Teşekkürler,
@golgeadamm

Paylaşım güzel dileğinizde güzel,umarım burayada bir üretim tesisi açarlar,fakat çok zor....
:haha: Görevimiz. Keşke öyle yapsalar. Eminim senin gibi forumdaki herkes aynı şeyi istiyordur. Ama maalesef ben de seninle aynı fikirdeyim. Burada üretime yanaşacaklarını pek sanmıyorum...

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni