- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Hocam bende amazift düşünüyorum lite olan değil sanırım sizdekiHayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah...ben şahsen Amazfit Verge kullanmaktayım vede oldukça memnunum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır olsun geri dönüş yaoarsan belki bende alirim hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yakın zaman içinde uygun fiyatlı akıllı bileklik yada saat almayı düşünüyordum.Çevremde aşırı fazla mi band 4 kullanan olunca fiyat da düşünce e dedim neden mi band 4 almayalım .Ancak sonradan biraz araştırma yaparken Xiaominin Türkiye de yeni pazara soktuğu Xiaomi Haylou LS 01 modeli dikkatimi çekti.Fiyatına göre çok beğendim hem akıllı saat olması hem gövdesinin paslanmaz çelik olması hemde şarj süresi beni çok tatmin etti az önce sipariş verdim heyecanla bekliyorum foruma sormak için bekleyemedim ancak şimdi yazabiliyorum.Daha önce alan oldu mu yada almayı düşünüp araştıran youtube de çok fazla incelemesi vs yok o yüzden bilgim kısıtlı geldiği zaman inceleme yapabileceğim bu konu hakkında düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.