Soru Xiaomi haylou gt1 kulaklık nasıldır?

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Dostlar iyi akşamlar bu kulaklıkla airdots arasında kalmıştım fiyat farkı bayağı var aralarında arkadaşımda airdots gördüm beğendim fakat üzerine biraz daha koyup bu ürünü almak istiyorum şuan 197 liraya buldum sizce alayım mı tavsiye eder misiniz? Alıp oyun oynamayacağım, müzik dinleyeceğim. Şimdiden teşekkürler.

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Mükemmel birsey klozete düştü 5 dakika geçti ve halen caliyorsu asadan ses geliyordu kulaklığı aldıktan sonra birgün sonra temiz bı sekilde dokunmatigin testini yaptım ve çalışıyor di duşta takılır
hocam duşta takılır derken ne alaka yani IPX5 sertifikası var IPX5= Cihaz herhangi bir yönden devamlı gelen suya karşı dayanıklı olması durumu yani hafif terleme vb. içeriklerde problem yaratmaz diyor siz gidip duşta takılır diyorsunuz lütfen yanlış bilgiler verip hata yapmayalım eğer bu sertifika olsaydı hadi derdim IPX8= En yüksek koruma düzeyi. Su içinde 30 dakika ve üzerinde 1.5 metreye kadar kalabilir.

Oyla:

Ö'mercaN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
XiomiRedmiNote8
Konular
3
hocam duşta takılır derken ne alaka yani IPX5 sertifikası var IPX5= Cihaz herhangi bir yönden devamlı gelen suya karşı dayanıklı olması durumu yani hafif terleme vb. içeriklerde problem yaratmaz diyor siz gidip duşta takılır diyorsunuz lütfen yanlış bilgiler verip hata yapmayalım eğer bu sertifika olsaydı hadi derdim IPX8= En yüksek koruma düzeyi. Su içinde 30 dakika ve üzerinde 1.5 metreye kadar kalabilir.
Yani yanlış bilgi vermek istemem ama klozette 5 dk durup suyun içinde hala çalıyor yani sertifika bilmem ama taş gibi çalıyor

Oyla:

brhnnclk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mia1
Konular
1
Merhaba herkeze Haylou Gt1 kulaklığımın solunu bisiklet binerken düşürdüm. Elinde olurya sadece sol olan ve satmak isteyen olursa talibim

Oyla:
Üst Alt