Sohbet xiaomi hangi modeli almalıyım?

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Eğer her sene telefon değiştirecek maddi gücün yoksa kesinlikle bütçeni biraz arttırıp mi 8 almanı tavsiye ederim Hem donanım hem de kamera olarak seni üzmez ve rahat 4 sene götürür. Karar senin..

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Xiaomi hakkında ne olduğu hakkında bilindiği üzere belirsiz bir durum. Tam bir kaos. Xiaomi'nin kendisinden bir teyit gelmediği müddetçe itibar etmemenizi tavsiye ederim.

Xiaomi telefonların fiyatları da sıkıntılı şu anda. Normalde her segmentte gözü kapalı bir Xiaomi modeli önerilmesi gerekirken şu anda farklı sebeplerden ötürü bu fiyat farkları erimiş durumda.

Daha kötüsü Eylül ayına kadar döviz hareketlerine bağlı olarak durumun daha kötü olmayacağının bir garantisi yok.

Bundan birkaç hafta önce böyle tavsiye istenen bir konuda telefon için ayırdığınız bütçeyle dolar alıp bekleyin demiştim. O arkadaş ne yaptı merak ediyorum doğrusu.

brke1123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Xiaomi hakkında ne olduğu hakkında bilindiği üzere belirsiz bir durum. Tam bir kaos. Xiaomi'nin kendisinden bir teyit gelmediği müddetçe itibar etmemenizi tavsiye ederim.

Xiaomi telefonların fiyatları da sıkıntılı şu anda. Normalde her segmentte gözü kapalı bir Xiaomi modeli önerilmesi gerekirken şu anda farklı sebeplerden ötürü bu fiyat farkları erimiş durumda.

Daha kötüsü Eylül ayına kadar döviz hareketlerine bağlı olarak durumun daha kötü olmayacağının bir garantisi yok.

Bundan birkaç hafta önce böyle tavsiye istenen bir konuda telefon için ayırdığınız bütçeyle dolar alıp bekleyin demiştim. O arkadaş ne yaptı merak ediyorum doğrusu.

benim için ne kadar olcağı önemli değil yeterki 4000 tl bandını geçmesin kararım mi8 almak yönünde sıkı telefon değiştiren biri değilim dediğim gibi uzun yıllar sıkıntı yaşamak istemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata ne mi 6 nede mi 8 alınır ben mi 6 yı 1800 e aldım bu fiyatlara alma bekle derim

hemen almayacam zaten mağazanın açılmasını bekliyorum inşallah dövizde bi sürprizle karşılaşmayız :)

muzaffer____

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
Huawei
Konular
1
merhabalar arkadaşlar bilindiği üzere xiaomi eylül ayında istanbulda mağaza açıyor bende 4 senedir kullandığım iphone 5s mi değiştirmek istiyorum sorum şu hangi xiaomi modelini almalıyım bütçe 3000 tl civarında
Kardes tam olarak Eylül'ün kaçında açılıyor bu mağaza ve bu bilgiyi ner den aldın

Üst Alt