Yardım Xiaomi hakkında

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.6
Telefon Modeli
Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Dostlar merhaba xiaomi farkedildiği üzere samsungun yolundan gidiyor sürekli yeni cihaz çıkararak piyasayı domine etmeye çalışıyor yazılım güncellemeleri sorunlu hatalı yeni çıkardığı cihazlarda bile belli başlı sorunlar var. apple donanım değil yazılım satıyor sadece. diyorumki bütün forum ve xiaomi gruplarında herkes kenetlenip xiaomiye geri bildirim yapsa yazılıma önem vermesi yatırım yapması konusunda belki bir işe yarar ne dersiniz gelen güncellemeler tedirgin ediyo acaba ne sorun çıkıcak diye.

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Dostlar merhaba xiaomi farkedildiği üzere samsungun yolundan gidiyor sürekli yeni cihaz çıkararak piyasayı domine etmeye çalışıyor yazılım güncellemeleri sorunlu hatalı yeni çıkardığı cihazlarda bile belli başlı sorunlar var. apple donanım değil yazılım satıyor sadece. diyorumki bütün forum ve xiaomi gruplarında herkes kenetlenip xiaomiye geri bildirim yapsa yazılıma önem vermesi yatırım yapması konusunda belki bir işe yarar ne dersiniz gelen güncellemeler tedirgin ediyo acaba ne sorun çıkıcak diye.
katılıyorum okadar cok model varkı ama kuresel bır etkı yapmak kolay olmasa gerek

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Dostum uzun yıllar Apple kullandım (8 plus en sonuncusuydu)
iOS da dahil , problemsiz bir tane telefon görmedim , kullanmadım ...

Benim gözümde, iOS ile Android arasında bir fark yok ... Sadece iosta sahip olduğun stabiliteye , 30 IQ ile sahip olabilirken , Android'de aynı stabiliteye ulasabilmen için biraz android ekosistemine hakim olman gerekiyor.

iPhone ile Android arasindaki en büyük fark İNSTAGRAM...

eğer Instagram hayatinizda önemli bir yere sahipse , iPhone 5s kullanın ama android kullanmayin

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21

Benim gözümde, iOS ile Android arasında bir fark yok ... Sadece iosta sahip olduğun stabiliteye , 30 IQ ile sahip olabilirken , Android'de aynı stabiliteye ulasabilmen için biraz android ekosistemine hakim olman gerekiyor.

eğer Instagram hayatinizda önemli bir yere sahipse , iPhone 5s kullanın ama android kullanmayin
Haklısınız bende bir çok marka kullandım android konusunda epey tecrübeliyim samsung güncellemeleri tam allaha emanet zaten birde xiaomide 3.parti kameralarla ve sosyal medya görüntülü görüşmeler gibi konularda entegrasyon sorunu var xiaomi iyi adapte olamamış bu konuyada dediğiniz gibi instagramda sıkıntılı zaten. firma çok iyi gidiyo ama apple gibi kafasını yazılıma gömse çok daha başarılı olucak.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39

Bu konuyla ilgili bir yorumum olacak.
Daha önce de yıllarca Windows Phone kullandım.
Şimdi de Mi Mix 2 kullanıyorum.
Gerek WP de ve gerekse Androidte Amiral Gemisi denilen telefonlar kullandım.
Bunun yanında her iki sistemde de Beta Rom kullandım ve bu hala devam ediyor.

Gördüğüm şu: Amiral gemisi telefonlarda sıkıntı çıkmıyor, diğerlerinde çok çıkıyor.
Ya yazılımı yazarken bu telefonlara göre yazıyorlar, ya da Amiral Gemisi diye tabir ettiğimiz telefonlar sistemi daha iyi sorunsuz olarak çalıştırıyor.

Bunların dışında, yeterli bilgiye sahip olmayan, teknik bilgileri az olan kullanıcılardan da kaynaklanıyor olabilir.
Tabi bu benim görüşüm. Yanılıyor da olabilirim.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu konuyla ilgili bir yorumum olacak.
Daha önce de yıllarca Windows Phone kullandım.
Şimdi de Mi Mix 2 kullanıyorum.
Gerek WP de ve gerekse Androidte Amiral Gemisi denilen telefonlar kullandım.
Bunun yanında her iki sistemde de Beta Rom kullandım ve bu hala devam ediyor.

Gördüğüm şu: Amiral gemisi telefonlarda sıkıntı çıkmıyor, diğerlerinde çok çıkıyor.
Ya yazılımı yazarken bu telefonlara göre yazıyorlar, ya da Amiral Gemisi diye tabir ettiğimiz telefonlar sistemi daha iyi sorunsuz olarak çalıştırıyor.

Bunların dışında, yeterli bilgiye sahip olmayan, teknik bilgileri az olan kullanıcılardan da kaynaklanıyor olabilir.
Tabi bu benim görüşüm. Yanılıyor da olabilirim.
Malesef durum öyle değil örnek vermek gerekirse s9 s9+ ele alalım şarjı berbat gidiyor ve onlardada sorun bulunuyo sadece insanlar o cihazlara fazla paralar ödediği için sorunlarını dile getirmiyor :) her markanın modelin forumlarda güncelleme yada kulüblerine bak hep çeşitli sorunlar dile getiriyolar herkes bişeyden şikayetçi.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Yazilima onem veren apple yazilim ile eski telefonları yavaslatrigini mahkeme kararı ile kabul etti. Yazilima önem veren Apple iPhone 4slerin wifi çipini donanim ile yaktı. Yazilima onem veren Apple son ios 13 guncellemesi iPhone 7den 8plus'a kadar tüm telefonlarda sarj sorununu beraberinde getirdi. Bu liste boyle uzar gider. Üstte bir arkadaş söylemiş. İos'da sadece Instagram cok iyi. Instagram hayatinda 1.sirada degilse Apple'a gerek yok hocam. Hele ki guncellemeleri bu kadar sorunlu iken hic gerek yok.
Sunu da belirteyim Apple'in yaziliminin iyi olduğu zamanlae ios 6 , ios 7 ve en son ios 8dir. Ondan sonra cikardiklarinda hep bir sorun var.

Xaoimiye gelince son guncellemede galeri haric hiçbir sorunu yok. Bakin pil sorunu yok , cokme sorunu yok , çip yanma gibi bir sorunu vsvs yok.

Ama tabiki mail atalim. Sonucta hatalari tabiki var ve bunlari gormesini saglayabiliriz.