Soru Xiaomi güvenlik uygulamasının sürümünü düşürebilirmiyim ?

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
İlk kullanımda asla kernel su önermem , kernel su daha teknik çekirdek düzeyinde değişim uyguluyor. Magisk ve apatch öneririm. Magisk modül deposu daha geniş .
Mi 14 için uygun olanı varmı peki bunun ? Nasıl kolay yol ile halledebilirim bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok fazla bilgim yok ama rootsuz debloat yani sistem uygulamaları silme rehberleri mevcut. Güvenlik uygulamasını sistemden silerseniz daha düşük versiyonu sonrasında sıfırdan kurabilirsiniz diye düşünüyorum. Ancak mevcut kullandığınız güvenlik uygulaması sürümünü bir kenara not edin veya apk olarak saklayın hata alırsanız yeniden onu kurabilesiniz.
Benimde bilgim olmadığı için pek müdahale etmiyorum şuanlık. Sonuçta sistem uygulaması kendisi. Yani siler silmez cihaz boot loopa girer diye düşünüyorum. Hatta chrome tech diye bi arkadaşın yaptığı video da var üstelik. Orada mesela kaldırmaya uygun olanları belirtmiş ama xiaomi securiy app kaldırılmaması gerektiğini söylüyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Mi 14 için uygun olanı varmı peki bunun ? Nasıl kolay yol ile halledebilirim bunu

Benimde bilgim olmadığı için pek müdahale etmiyorum şuanlık. Sonuçta sistem uygulaması kendisi. Yani siler silmez cihaz boot loopa girer diye düşünüyorum. Hatta chrome tech diye bi arkadaşın yaptığı video da var üstelik. Orada mesela kaldırmaya uygun olanları belirtmiş ama xiaomi securiy app kaldırılmaması gerektiğini söylüyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Magisk ve diğer managerler fark yaratmıyor. Bootloader kilidiniz açık ise bu işlemi yapabilirsiniz, forumdan MIUI rom kısmından cihazınızı yazıp bulunuz orda mevcut sürüm romunu indirip içinden tek bir dosyayı alacaksınız oda init boot.img dosyası sonra youtubeden how to root any phone with magisk gibi arama yapıp 2 3 video izleyin öğrendikten sonra root atabilirsiniz kolayca

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
Magisk ve diğer managerler fark yaratmıyor. Bootloader kilidiniz açık ise bu işlemi yapabilirsiniz, forumdan MIUI rom kısmından cihazınızı yazıp bulunuz orda mevcut sürüm romunu indirip içinden tek bir dosyayı alacaksınız oda init boot.img dosyası sonra youtubeden how to root any phone with magisk gibi arama yapıp 2 3 video izleyin öğrendikten sonra root atabilirsiniz kolayca
Cihazın bl kilidi açık. Orjinal rus romu kullanıyorum.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
İlk kullanımda asla kernel su önermem , kernel su daha teknik çekirdek düzeyinde değişim uyguluyor. Magisk ve apatch öneririm. Magisk modül deposu daha geniş .
Magisk Devri bitti artık Root gizlesende yakalıyo uygulamar APatch kullanın Kernel yönetimi var. Magisk Modüllerini kullanabiliyorsunuz.

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
Magisk Devri bitti artık Root gizlesende yakalıyo uygulamar APatch kullanın Kernel yönetimi var. Magisk Modüllerini kullanabiliyorsunuz.
Bu apatchı nasıl yapıcam rehberi vs varmı hocam siz onu mu kullanıyorsunuz ?

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Hepsi aynı apatch daha önce yüklediğiniz kernel su gibi bir uygulama arayüzde aynı zaten busefer initboot yerine sadece düz boot.img dosyasını yamalayacaksınız yama yaptıkdan ve telefona flashladıktan sonra WhatsApp veya banka uygulamasına girmeyin İlk olarak. Zygisk ve zygisk asistant modüllerini yükleyin lazım sonrasında lsposed ve hyperceiler yükleyeceksiniz size daha önce grup atmıştım 13 serisi olan gruba root bölmüne apatch için yüklemem gereken modülleri gösterimisin diye yazarsan yardımcı yardımcı olucaktırlar

Bazıları halen sevmiyor apatch ı sürekli WhatsApp hatası aldıklarını görüyorum apatch önerdiğimde magiskin daha iyi olduğunu savunuyorlar

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam çok fazla bilgim yok ama rootsuz debloat yani sistem uygulamaları silme rehberleri mevcut. Güvenlik uygulamasını sistemden silerseniz daha düşük versiyonu sonrasında sıfırdan kurabilirsiniz diye düşünüyorum. Ancak mevcut kullandığınız güvenlik uygulaması sürümünü bir kenara not edin veya apk olarak saklayın hata alırsanız yeniden onu kurabilesiniz.
güvenlik uygulamasını silmek softbrick yapıyor hocam çok yerde gördüm

hocam forumda rehberi olması lazım kernelsu da iyidir ama magisk artık root gizlemede sorun çıkarıyor apatch veya kernelsu tercih edin

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
güvenlik uygulamasını silmek softbrick yapıyor hocam çok yerde gördüm

hocam forumda rehberi olması lazım kernelsu da iyidir ama magisk artık root gizlemede sorun çıkarıyor apatch veya kernelsu tercih edin
Apatch ile başlasın kernel su ile bozarsa uğraşır birde baya

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
Şu apatch rehberine göz atmak lazım nelere dikkat etmek lazım