Yardım Xiaomi güncelleme politikası

SrknTsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar,

Arkadaşlar android dünyasına redmi note 8 ile geçtim. IOS'da sürekli yenilik ve güncelleme vardı. Şu an forumun bir çok başlığında görüyorum Xiaomi'nin en eski telefonlarına bile güncelleme geliyor.

Şimdi sorum şu: malum her sene telefon değiştiremiyoruz ekonomik durumlardan sebep. Xiaominin güncelleme politikası nasıldır? Mesela samsung gibi telefonu çıkardıktan sonra güvenlik güncellemesini bile yapmayan hatta telefonu unutan bir politakaya sahip değildir değil mi?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hiç bilmiyorum. Telefonu da resmi xiaomi store'dan aldım. O yüzden mecbur resmi romlara kaldık :(
Naçizane bir tavsiyem var... Telefonun şu anki performansınından memnun iseniz, bütün güncellemeleri kapatıp, fiziksel ömrü sona erene dek kullanın.

Diğer türlü, gelen her kıytırık güncelleme, canınızı fena halde sıkacaktır... Forum, güncelleme sonrası sapıtan telefon sorunları ile dolu maalesef.

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Naçizane bir tavsiyem var... Telefonun şu anki performansınından memnun iseniz, bütün güncellemeleri kapatıp, fiziksel ömrü sona erene dek kullanın.

Diğer türlü, gelen her kıytırık güncelleme, canınızı fena halde sıkacaktır... Forum, güncelleme sonrası sapıtan telefon sorunları ile dolu maalesef.
aynen katılıyorum ama tabi ne kadar kapatsan da o güncelleme bildirimi ısrarla gelecek

Oyla:

SrknTsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
9
Xiaomi resmi store derken Vatan bilgisayardan 1 kasımda eşim doğum günümde hediye olarak almıştı :)

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
o zaman bilmiyorum kvk da olabilir her türlü açmayın bana kalırsa

Oyla:

Enes52m

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Konular
0
Xiaomi kullanıcı sözleşmesine göre tüm Redmi modelleri 1 android 3 miui yükseltmesi alabilirler. Mi modelleri 2 android 3 miui yükseltmesi alırlar. Redmi note 8 pro Android 9du 10 oldu şu durumda cihaz her ne olursa olsun android 11 alamaz kardesim...

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Oyla:

Ysrylmz32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasar
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
8
Xiaomi kullanıcı sözleşmesine göre tüm Redmi modelleri 1 android 3 miui yükseltmesi alabilirler. Mi modelleri 2 android 3 miui yükseltmesi alırlar. Redmi note 8 pro Android 9du 10 oldu şu durumda cihaz her ne olursa olsun android 11 alamaz kardesim...
Dostum **ALAMAZ** ibaresi %100 bir doğruluk içermiyor çünkü daha önce redmi note 5 modelinde çift güncelleme görüldü.
Eğer o cihaza güveniliyorsa verilmesi muhtemel redmi note 5 redmi serisinin direği olarak duruyordu kendi döneminde ve güncelleme verdiler.
Bu söylediğin şartlar doğru ancak kesin değil değişkenlik gösterebiliyor 3 miui olayı da aynı şekilde daha üstünü görmesi mümkün ki note 8 pro şu an gayet güçlü bir telefon redmi serisinde

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Dostum **ALAMAZ** ibaresi %100 bir doğruluk içermiyor çünkü daha önce redmi note 5 modelinde çift güncelleme görüldü.
Eğer o cihaza güveniliyorsa verilmesi muhtemel redmi note 5 redmi serisinin direği olarak duruyordu kendi döneminde ve güncelleme verdiler.
Bu söylediğin şartlar doğru ancak kesin değil değişkenlik gösterebiliyor 3 miui olayı da aynı şekilde daha üstünü görmesi mümkün ki note 8 pro şu an gayet güçlü bir telefon redmi serisinde
note 8 pro güçlü cihaz ama yazılım konusunda xiaomi mediatech e hem fazla destek vermiyor hemde daha deneyimsiz düne kadar qualcomun bayisi gibi bir politika güden xiaomi mediatech yongalaraına biraz fransız kalıyor ki facebook ve çeşitli sitelerde brick haberleri dilin ingilzcede kalan cihazlar ile dolu amacım ne note8pro yu kötülemek değila ama biraz sorunlu cihaz o yüzden 11 bence alamaz ama şöyle bişey var miui da android sürümünün önemi yok o 11 deki herhenagi bir özelliği xiaomi miui ya entegre edebiliyor onun için bu kadar takılmayın "android sürümünün artması = daha az pil ömrü + varolan stabilitenin düşmesi denklem,ni her güncellemede görüyoruz

Oyla:
Üst Alt