Yardım Xiaomi Güncelleme İptal Etme

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
Xiaomi note 8 yurtdışı kullanıyorum arkaplanda telefon ön belleğine güncellemeyi indirmiş bildirimler kısmında güncelleme yüklemeye hazır güncellemek için tıkla cihazı yeniden başlatmak için dokun yazıyor güncelemeyi yapmam durumunda muhtemelen cihazın şebekesi kesilecektir. Bu otomatik telefonun belleyine yüklenen güncellemeyi nasıl silip bildirim ekranından güncelleme yüklemeye hazır uyarısını kaldırabilirim arkadaşlar ?

Yada hatayla bildiri kısmındaki güncellemek için tıkla yazısını dokunmam durumundan nasıl bir durumla karşılaşırım ?

Cihaz global 11.0.5 kararlı yazılımı yüklü şuanda

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Xiaomi note 8 yurtdışı kullanıyorum arkaplanda telefon ön belleğine güncellemeyi indirmiş bildirimler kısmında güncelleme yüklemeye hazır güncellemek için tıkla cihazı yeniden başlatmak için dokun yazıyor güncelemeyi yapmam durumunda muhtemelen cihazın şebekesi kesilecektir. Bu otomatik telefonun belleyine yüklenen güncellemeyi nasıl silip bildirim ekranından güncelleme yüklemeye hazır uyarısını kaldırabilirim arkadaşlar ?

Yada hatayla bildiri kısmındaki güncellemek için tıkla yazısını dokunmam durumundan nasıl bir durumla karşılaşırım ?

Cihaz global 11.0.5 kararlı yazılımı yüklü şuanda
Güncelleyici uygulamasının tüm verilerini temizledikten sonra, bu uygulama ile devre dışı bırakabilirsiniz hocam.

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleyici uygulamasının tüm verilerini temizledikten sonra, bu uygulama ile devre dışı bırakabilirsiniz hocam.
Peki mevcutta yazılımı indirmiş telefonda yüklü telefonu açıp kapatınca otomatik başlamasın yüklemeye ?

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Peki mevcutta yazılımı indirmiş telefonda yüklü telefonu açıp kapatınca otomatik başlamasın yüklemeye ?
Dosya yöneticisine girip telefonun hafızasında bulunan MIUI ve downloaded_rom veya buna benzer bir klasör varsa silerseniz indirilen güncelleme silinir diye biliyorum hocam.

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
Dosya yöneticisine girip telefonun hafızasında bulunan MIUI ve downloaded_rom veya buna benzer bir klasör varsa silerseniz indirilen güncelleme silinir diye biliyorum hocam.
Miui blockota var bunu silmem yeterlimi

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
Belirttiğiniz uygulama içerisinde güncelleyici adı altında herhangi bir uygulama içeriği yer almıyor maalesef

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Belirttiğiniz uygulama içerisinde güncelleyici adı altında herhangi bir uygulama içeriği yer almıyor maalesef
Ayarlar/Tüm Uygulamalar sekmesinde "Sistem Güncelleme" adında da olabilir hocam. Her rom için uygulama ismi farklılık gösterebilir.

Üst Alt