Yardım Xiaomi Güncelleme Ağa Bağlanamıyor

NamelessBard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Bu işlerde biraz yeniyim o yüzden cahilliğimi mazur görün 😅.
Redmi Note 9'um şu anda MIUI 12.5 sürümünde güncelleme taraması yaptığımda ağa bağlanamıyor hatası veriyor. MIUI 14e kadar gelmesi lazım normalde telefona. Telefonu IMEIsi kayıt dışı çıktığı için garantiye göndermiştim geldiğinde bu durumdaydı.
Acaba düzeltmenin bi yolu varmıdır veya manuel olarak Global rom yüklesem bi sorun olur mu?

Ekli dosyalar

• IMG_20230616_124213.jpg
    IMG_20230616_124213.jpg
    189,6 KB · Görüntüleme: 49

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazınız muhtemelen merdiven altı imei tamiri yapılmış dalga tukara ithalatçı garantili cihazlardan. o yüzden güncellemelerini kapatmışlar. Fastboot rom atsanız muhtemelen recovery ekranında kalacak açılmayacak. *#06# sorgusunda muhtemelen imei1 '0' gözüküyor olabilir..

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Bu işlerde biraz yeniyim o yüzden cahilliğimi mazur görün 😅.
Redmi Note 9'um şu anda MIUI 12.5 sürümünde güncelleme taraması yaptığımda ağa bağlanamıyor hatası veriyor. MIUI 14e kadar gelmesi lazım normalde telefona. Telefonu IMEIsi kayıt dışı çıktığı için garantiye göndermiştim geldiğinde bu durumdaydı.
Acaba düzeltmenin bi yolu varmıdır veya manuel olarak Global rom yüklesem bi sorun olur mu?
Aynı sorun bendede vardı. Ayarlar Uygulamalar oradan Güncelleyiciyi bulun verileri temizleye basın sorun düzelecektir.

NamelessBard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız muhtemelen merdiven altı imei tamiri yapılmış dalga tukara ithalatçı garantili cihazlardan. o yüzden güncellemelerini kapatmışlar. Fastboot rom atsanız muhtemelen recovery ekranında kalacak açılmayacak. *#06# sorgusunda muhtemelen imei1 '0' gözüküyor olabilir..
Evet IMEI 1 0, acaba bilgisayara bağlamadan telefona yüklediğim dosyayla yapılan güncelleme recovery mi yoksa fastboot rom mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorun bendede vardı. Ayarlar Uygulamalar oradan Güncelleyiciyi bulun verileri temizleye basın sorun düzelecektir.
Hangi seçenek acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-06-16-13-03-31-484_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-06-16-13-03-31-484_com.android.settings.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 44

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet IMEI 1 0, acaba bilgisayara bağlamadan telefona yüklediğim dosyayla yapılan güncelleme recovery mi yoksa fastboot rom mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi seçenek acaba
yapamayın kurcalamayın. ya garantiye gönderirsiniz ya da ücretli yaptırırsınız..

Üst Alt