Soru Xiaomi global versiyona Bootloader kilidi gerekli

r10gfb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
iyi günler ben xiaomi mi5 global sürüme sahibim telefonda Türkçe yüklü telefonu pasaporta kayıt ettireceğim bu kilidi açmasak olmaz mı ? Bootloader kilitsiz telefon güncelleme alır mı ?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
pasaporta kaydedilecek cihazlar için bootloader kilidin açılması ne gibi olumsuzluk oluşturabilir?
Bootloaderin kapalı olması telefonun dış tehlikelere ve virüslere karşı daha güvenilir kalmasını sağlar. Açsanız da çok büyük sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama kapalı kalması en güzeli.

Oyla:

r10gfb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 30
Oyla:

Türk Hüseyin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TÜRKvatandaş
Cihazım
mi5
Konular
9
Bootloaderin kapalı olması telefonun dış tehlikelere ve virüslere karşı daha güvenilir kalmasını sağlar. Açsanız da çok büyük sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama kapalı kalması en güzeli.
bootloader yapılmazsa türkçe olmuyor ama galiba telefon?

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hacım sen sıfırdan bi global rom yükle. Şuan üstünde ki rom sıkıntılı, sorunları var. Kişiler durdu, çevirici durdu vs gibi hatalar romun hatasıdır. Romu değiştir

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cihazım tam anlamıyla Türkçe değil mmenü bu şekilde
Hocam böyle bir rom yok. Sanırım siz satıcıların yüklediği bir rom kullanıyorsunuz. en.miui.com sitesinden download bölümüne girip Mi5'i seçin ve global sekmesinden Stable yada Developer romlardan birini yükleyin.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ALPER58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alper
Cihazım
mi4c
Konular
0
hocam bende mi 4c var. telefonda bir kısım yazıllar ingilizce bir kısmı türkçe.. birsey yapmak isteyince de çin sitelerine yönlendiriyor sürekli çince yazılar falan.. çözümü varmıdır.. bir de garanti önemli değil zaten ithalatçı garantisi var olmasa da olur. bootloader kilit olmasa güncelleme almaya devam eder mi?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam bende mi 4c var. telefonda bir kısım yazıllar ingilizce bir kısmı türkçe.. birsey yapmak isteyince de çin sitelerine yönlendiriyor sürekli çince yazılar falan.. çözümü varmıdır.. bir de garanti önemli değil zaten ithalatçı garantisi var olmasa da olur. bootloader kilit olmasa güncelleme almaya devam eder mi?
1.si lütfen Sıkça Sorulan Sorular konusuna bir göz atın. Orada birçok yararlı bilgiyi bulacaksınız.
Mi4C'nin global romu yok. Bu nedenle kilidini açıp twrp yükleyerek onun üzerinden Multirom yüklemeniz gerekiyor. Miui haricinde farklı Custom romlar da (mesela CyanogenMod gibi) yükleyebilirsiniz. Kullanan arkadaşların fikirlerini okuyabilirsiniz. Forumda birçok tartışma konusunu hatırlıyorum.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt