Yardım Xiaomi Genpa servisi

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.9
Telefon Modeli
Redmi Note 8 / 64
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 6 aylık kulladığım telefonum ghost screen oldu.(Şuan üst orta ve sağ kısımda ilerlermi bilemem) Oyuncu değilim yaptığım max. sosyal medya ve alışveriş uygulamalarıdır..Telefonumun çok ısındığını bile bilmem..Maalesef bu sorunla karşılaştım..İzmirde oturuyorum garanti belgemde genpa servisi yazıyor..Pek servise verme taraftarı değilim birkere verdiğim zaman çorap söküğü gibi sorunların gelmesinden korkuyorum. Forumda mesajı okuyan arkadaşlar sizlerden tavsiye almak istiyorum ne yapmalıyım servise versem daha iy mi olur? Genpa servisini kullanan arkadaşlar varmıdır..

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
Ghost screen olayı benimde başıma geldi Ankara GENPA servisine verdim sorunsuz bir günde değiştirip verdiler aradan iki üç ay geçti sorun yine tekrarladı ben genel olarak serviste sıkıntı yaşamadım ama kullanılan panellerde bir sıkıntı olduğundan dolayı çok fazla memnun kalmadım ikinci kez tekrar aynı sorundan vereceğim bakalım bu sefer nasıl bir sonuç alacağım

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ghost screen olayı benimde başıma geldi Ankara GENPA servisine verdim sorunsuz bir günde değiştirip verdiler aradan iki üç ay geçti sorun yine tekrarladı ben genel olarak serviste sıkıntı yaşamadım ama kullanılan panellerde bir sıkıntı olduğundan dolayı çok fazla memnun kalmadım ikinci kez tekrar aynı sorundan vereceğim bakalım bu sefer nasıl bir sonuç alacağım
Hocam işte benden bundan çok korkuyorum, seçim şansımızda yokmuş onlar ne takarsa devam. Peki bu illet ilerliyormu yani vermesem sorun teşkil edermi

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam işte benden bundan çok korkuyorum, seçim şansımızda yokmuş onlar ne takarsa devam. Peki bu illet ilerliyormu yani vermesem sorun teşkil edermi
3. değişimden sonra cihaz değişimi ya da iade yapılıyor diye biliyorum hocam.

Oyla:

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
İlerliyor hatta Bir süre sonra baya rahatsız edici seviye geliyor ama ekran değişiminden başkada çözümü yok birazda şans

Oyla:
Üst Alt