Xiaomi, geleceğin telefonunu üretecek

Akıllı telefon kulvarına yeni bir soluk katan Xiaomi, bağımsız parçaların bir araya getirilmesi ile farklı renk ve modeller elde etmeye imkan verecek modüler bir telefon projesi üzerinde çalışıyor.

www.gizchina.com sitesinin haberine göre, Xiaomi CEO'su Lei Jun, firma olarak modüler telefon fikri üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti. Firmanın, "Project Ara" benzeri bir süreç başlatmak üzere olduğu belirtilen haberde, projenin adının "Magic Cube/Sihirli Kutu" olacağı öne sürüldü.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Lei Jun, Çin'deki en büyük sosyal ağlardan biri olan Weibo'daki hesabında  projeye ilişkin bir takım çizimler paylaştı. "Magic Cube" yazılı çizimlerden de görüleceği gibi proje, Motorola'nın benzer hedefli projesinde olduğu gibi telefon, lego misali parçalardan oluşacak ve kullanıcının farklı kombinasyarlarla farklı telefonlar oluşturmasını mümkün kılacak.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: Xiaomi, geleceğin telefonunu üretecek

Eğer böyle bir proje gerçekleşirse yurtdışından parça parça telefonu getirmek ve burada birleştirerek kullanmak mümkün olacaktır. Yani birilerinin tekerine fena halde çomak sokulmuş olur. Bizde bunu engelleyecek bir şeyi mutlaka çıkartırlar. Yani pek umutlu değilim...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
RE:

Bunu Google ilk yaptığında ben de aynen böyle düşünmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 sene önceydi. Hala ortaya birşey çıkmadı. Bol bol resim görüyoruz o kadar :D

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Cvp: Xiaomi, geleceğin telefonunu üretecek

Hakikaten ya bende bu proje hakkinda bir kac sene once internetde okumustum. Ama bir sey yok ortada galiba

Üst Alt