Sohbet Xiaomi galerisi nefret ettirdi

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
132
Galerimde normalde 1000 fotoğraf var WhatsApp ile beraber ama 9000 tane var oda Google fotoğraflarla birlikte neden zorunlu olarak xiaomi galerisi ve Google fotoğraflar entegre birbirine ve bu iptalde edilmiyor, xiaomi yi o kadar sevmeme rağmen şu zorunlu tutumlarından dolayı değiştirecem.

Galerideki fotoğrafların hangisi Google fotoğraflar hangisi telefon galerisi bilmiyorum bile bari seçenek sunun şu xiaomi galeri fotoğrafları diye

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Galerimde normalde 1000 fotoğraf var WhatsApp ile beraber ama 9000 tane var oda Google fotoğraflarla birlikte neden zorunlu olarak xiaomi galerisi ve Google fotoğraflar entegre birbirine ve bu iptalde edilmiyor, xiaomi yi o kadar sevmeme rağmen şu zorunlu tutumlarından dolayı değiştirecem.

Galerideki fotoğrafların hangisi Google fotoğraflar hangisi telefon galerisi bilmiyorum bile bari seçenek sunun şu xiaomi galeri fotoğrafları diye
google fotoğraf yedekleme kapatabilirsinz hatta verileri sıfırlayıp hiç kullanılmamış gibi kullanabilirsiniz

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
132
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google fotoğraf yedekleme kapatabilirsinz hatta verileri sıfırlayıp hiç kullanılmamış gibi kullanabilirsiniz
Kardeşim hallettim onu artık Google fotoğraflar ile xiaomi galeri entegre değil xiaomi galeride sadece çektiğim fotoğraf ve videolar var

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Galeriyi ilk kez açınca zaten soruyor hayır deseniz yeter. Fotoğraf yedekleme konusunda Galeriye güvenmeyin sakın Google Fotoğraflar uygulaması da kullanın. Bende Galeri bulutsuz çalışıyor sadece düzenleme işlerinde kullanıyorum kalan her şey için Google Fotoğraflar kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
132
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galeriyi ilk kez açınca zaten soruyor hayır deseniz yeter. Fotoğraf yedekleme konusunda Galeriye güvenmeyin sakın Google Fotoğraflar uygulaması da kullanın. Bende Galeri bulutsuz çalışıyor sadece düzenleme işlerinde kullanıyorum kalan her şey için Google Fotoğraflar kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen böyle yaptım çok teşekkür ederim yinede

Üst Alt